蝶豆小苗交換藍蝴蝶小苗(完)

作者: 雙魚座 发表于 2019-3-18 13:34:01
2408 10

用蝶豆小苗交換藍蝴蝶小苗或其他室外植物
藍蝴蝶小苗優先
友人想用蝶豆小苗交換藍蝴蝶小苗
平日西貢市中心(可到友人店舖內交換)
星期六,4:20分沙田火車站B出閘口。
~
開個帖交下功課
冬天時和花友交換了藍蝴蝶枝條,因花友換了兩條。我的插枝生了,送友人的byebye 了。今次是代她誠徵。
dick 發表於 2019-3-18 13:38:56 來自手機 |顯示全部樓層
我剛換了藍蝴蝶枝回來,如果你徵不到苗,可找我要枝呢
lamy 發表於 2019-3-18 14:34:50 |顯示全部樓層
支持分享
雙魚座 發表於 2019-3-18 20:17:10 來自手機 |顯示全部樓層
dick 發表於 2019-3-18 13:38
我剛換了藍蝴蝶枝回來,如果你徵不到苗,可找我要枝呢

多謝好意。等下有無小苗。枝條怕她又……
dick 發表於 2019-3-18 22:30:48 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-3-18 20:17
多謝好意。等下有無小苗。枝條怕她又……

但個標題要改一改「誠徵」
lamy 發表於 2019-3-19 13:07:33 |顯示全部樓層
魚大,我有藍蝴蝶苗,請看pm.
雙魚座 發表於 2019-3-26 14:19:59 來自手機 |顯示全部樓層
lamy 發表於 2019-3-19 13:07

已完成交換。
友人用巴西珠寶和 Fanny haggue 成株,傻豹和K. Lilla Gabbin 枝條交換。
雙魚座 發表於 2019-6-18 10:03:06 來自手機 |顯示全部樓層
lamy 發表於 2019-3-19 13:07

交功課。
lamy 發表於 2019-6-18 13:41:40 |顯示全部樓層
可喜,可賀
小雷子 發表於 2019-6-18 20:42:16 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-6-18 10:03
交功課。

好靚喎!花型好似蝴蝶,小朋友見到一定好開心, 可以扮捉蝴蝶!
雙魚座 發表於 2019-6-18 21:15:58 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-6-18 20:42
好靚喎!花型好似蝴蝶,小朋友見到一定好開心, 可以扮捉蝴蝶!<span class="emoji emoji1f605"></span> ...

靚的,如不靚又點會誠徵呢?因見它咁靚,又誠徵另一心頭好。