Bold party girl -第二代

作者: Elsa2016 发表于 2019-2-14 09:34:23
1733 8
唯一盛開的水種AV。
hkclive 發表於 2019-2-14 09:56:51 來自手機 |顯示全部樓層
師姐好叻呀,水種都開到 成個花球咁,可否分享經驗
小雷子 發表於 2019-2-14 10:04:07 來自手機 |顯示全部樓層
超靚呀!
水種都可以有咁平服嘅葉,又超多花花有咩秘訣?
Elsa2016 發表於 2019-2-14 10:08:49 來自手機 |顯示全部樓層
我覺得係品種問題,bold party girl 好粗生。又或者公司的條件好,所以佢好開心。我其他的水種都係得2,3朵花。所以我仍然在摸索中。
Elsa2016 發表於 2019-2-14 10:15:46 來自手機 |顯示全部樓層

Ian minuet 雖然多花,但係D花走樣。同一棵AV由泥轉水種。圖一是水種,圖二是 泥種,
hkclive 發表於 2019-2-14 10:24:24 來自手機 |顯示全部樓層
水種係會差啲,會細同走樣走色,妳爆花我覺得以經好叻叻呀
Elsa2016 發表於 2019-2-14 11:27:52 來自手機 |顯示全部樓層
我諗我撞彩 ,ian minuet 已經轉返用泥種了。
Elsa2016 發表於 2019-4-19 23:58:37 來自手機 |顯示全部樓層

爆花中的bold party girl. 最近工作非常忙,在公司12 小時,加weekend. 所以她用這個方式來報答我。D花有2.5cm size
Ison 發表於 2019-4-20 09:26:20 |顯示全部樓層
Elsa2016 發表於 2019-2-14 10:15
Ian minuet 雖然多花,但係D花走樣。同一棵AV由泥轉水種。圖一是水種,圖二是 泥種, ...

泥種靚好多