有關屯x市中心的美食廣場

作者: irishuen 发表于 2009-11-26 01:18:36
1420 5
告訴大家一個秘密.....

我曾經入過去美食廣場的貨倉, 入面其實有好多老鼠, 雖然比起好幾年前少好多但依然係有

話說前幾年, 仲係全職學生的時候要返part-time, 經過貨倉度
特然有隻大老鼠走左出黎(係路中間)個身有手掌咁大, 我同佢你眼望我眼, 佢完全係唔驚我既
亦無想走開或行既跡象, 好在本人"只要不爬上身"就咩都唔驚, 好大力咁"dum"左2下地, 佢先好慢好慢, 行住catwalk咁走開, 之後吉島就好似做過滅鼠

最近呢幾個月返去探朋友, 我又再次經過貨倉, 今次更好玩
我係一個好靜既地方聽到少少聲, 就好奇?咩黎架呢?
突然有隻老鼠仔(細隻d連尾, 手掌大dd), 走左出黎, 今次因為太近距離, 有掂到既機會, 我跳左上張"登"到, 佢仲好依依不捨咁圍住我走
咁我唯有幫佢一把, 搵左個膠箱吸住佢, 搵了位"壯男"處理佢

呢個係就係吉島既貨倉, 至於有冇美食廣場既野....自己諗啦~~

不過有樣我一定要講, 大家千祺唔好買吉島的鹽焗雞, 因為佢d 鹽基本上係原車放入倉冇野遮住,
may be some of mickey mouse live on here, eat on here and ....... on here
EE閒人 發表於 2009-11-27 22:06:54 |顯示全部樓層
我常幫趁吉吉個超市,有時都會去美食廣場添.......怕怕啦!
maplejoe 發表於 2009-11-27 23:46:20 |顯示全部樓層
好得人驚,唔敢去美食廣場食野。add8icon
hellokitty_971 發表於 2009-11-28 01:33:09 |顯示全部樓層
我只知道N年前, 同一層有個女厠, 有鬼架, 不過依家可能搬左 lu ~
新仔 發表於 2009-11-28 10:25:43 |顯示全部樓層
真係好得人驚呀,

有鬼~~~係點架, 係咪真架?
irishuen 發表於 2009-11-28 12:00:49 |顯示全部樓層
4# hellokitty_971

我都有fd見過喎~~
佢話聽到有人唱歌add12icon
佢打死都唔去果個廁所