[出售] 球根植物及草花 尚在進行中)

作者: KUNO 發表于 2009-11-17 04:02:05
13983 64
calbeebb 發表於 2010-1-22 10:44:22 |顯示全部樓層
加單Tulbaghia violacea 紫嬌花 (存量20份,平均1份有3株)$30/1份 x1
      Iris formosana 台灣鳶尾 (存量10芽)$30/1芽 x1
回復

KUNO 發表於 2010-1-22 23:44:14 |顯示全部樓層
加單Tulbaghia violacea 紫嬌花 (存量20份,平均1份有3株)$30/1份 x1
      Iris formosana 台灣鳶尾 (存量1 ...
calbeebb 發表於 22/1/2010 10:44

OK!
已經準備好!
Thx!
回復

KUNO 發表於 2010-1-22 23:46:18 |顯示全部樓層
謝謝
上次棵前一排淋過雨後霉爛o左
我想再種, 今次要2芽, 謝謝 ...
rickycat930 發表於 22/1/2010 09:58

OK!
我揀啲有花芽嘅比你啦!
pm我約交收時間吖!
Thx!
回復

vivi2009 發表於 2010-4-6 20:15:02 |顯示全部樓層
Tulbaghia violacea 紫嬌花
請問仲有無呀?
回復

KUNO 發表於 2010-11-5 22:25:58 |顯示全部樓層

[出售] (球根植物)Pancratium zeylanicum 海水仙 (尚在進行中)
http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=52212&highlight=%2BKUNO
Total: $180
捐款5%=$9

[出售] 球根植物及草花 (尚在進行中)
http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=41636&highlight=%2BKUNO
Total: $2880
捐款5%=$144

兩帖合共需捐款$153已入數.
回復