哈佬畏又黎喇!

作者: 新仔 發表于 2009-10-6 12:23:58
5659 44
個大南瓜可愛嗎?

夜晚有燈照住, 行過都比佢嚇一嚇架!

評分

查看全部評分

vivi 發表於 2009-10-6 12:31:11 |顯示全部樓層
哈!!!美國的氣氛真係好濃厚
回復

Ulrica 發表於 2009-10-6 12:36:26 |顯示全部樓層
好攪笑呀, 好好玩咁.
新仔, 你家整邊個呀? 有無相呢?
回復

irishuen 發表於 2009-10-6 12:43:08 |顯示全部樓層
有名你叫 哈佬畏 麻, 當然要嚇你一嚇.....
回復

新仔 發表於 2009-10-6 23:35:09 |顯示全部樓層
好攪笑呀, 好好玩咁.
新仔, 你家整邊個呀? 有無相呢?
Ulrica 發表於 2009-10-6 12:36

HI! ULRICA 我未整呀, 睇住D鄰居先啦! 歡迎黎到鬼屋呀!

回復

Ulrica 發表於 2009-10-6 23:37:43 |顯示全部樓層
個d骷髏骨呀, 鬼面呀, 唔驚, 但蜘蛛就...............驚驚呀.
回復

新仔 發表於 2009-10-6 23:49:56 |顯示全部樓層
我都好驚蛛蛛架, 如果佢係真嘅話!!!
回復

ChrisTsui 發表於 2009-10-7 00:11:32 |顯示全部樓層
好好玩呀~睇見都開心~~~
回復

新仔 發表於 2009-10-8 10:39:36 |顯示全部樓層
隻鬼"令"過黎喇!!!

回復

vivi 發表於 2009-10-8 11:29:04 |顯示全部樓層

係個玻璃窗睇重驚
回復

hellokitty_971 發表於 2009-10-8 17:24:10 |顯示全部樓層
wo...wo...woadd12iconadd12icon
回復

Ulrica 發表於 2009-10-8 19:45:05 |顯示全部樓層

大南瓜我都有, 等我都整張哈囉喂照片先.
回復

新仔 發表於 2009-10-9 11:39:14 |顯示全部樓層

大南瓜我都有, 等我都整張哈囉喂照片先.
Ulrica 發表於 2009-10-8 19:45

早晨呀 ULRICA, 個南瓜超大呀! 張相响邊樹影架, 唔似香港啵!
回復

Ulrica 發表於 2009-10-9 12:05:48 |顯示全部樓層
早晨呀 ULRICA, 個南瓜超大呀! 張相响邊樹影架, 唔似香港啵!http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(60).gif
新仔 發表於 2009-10-9 11:39

嘻嘻, 午安, 新仔, 你好醒, 張相係維也納影的, 在KunstHausWien百水展覽館內的餐廳, 放左好多南瓜在, 那個真的好大個. (百水Hundertwasser是我第二位喜愛的建築設計師)
回復

新仔 發表於 2009-10-9 13:03:41 |顯示全部樓層
ULRICA, 妳好似話會一個人去旅行喎, 妳好叻呀,

我就未試過, 一來唔敢, 二來會好寂莫呀!
回復

Ulrica 發表於 2009-10-9 13:11:12 |顯示全部樓層
ULRICA, 妳好似話會一個人去旅行喎, 妳好叻呀, http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(42).gif

我就未試過, 一來唔敢, 二來會好寂莫呀!http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/mo ...
新仔 發表於 2009-10-9 13:03

咁我都係一個報旅行團, 唔驚架, 多數都分到有人同房架, 唔會寂寞架, 係要開口麻煩團友幫手影相囉, 不過, 我大多影景, 無問題.
我最大膽一次就係自己一個去new zealand住兩個月, 報個英語學校, 入住home stay家庭, 作一個生活體驗, 完左學校就報當地旅行團玩一個星期才回來.
回復

新仔 發表於 2009-10-9 13:22:23 |顯示全部樓層
咁我都係一個報旅行團, 唔驚架, 多數都分到有人同房架, 唔會寂寞架, 係要開口麻煩團友幫手影相囉, 不過, 我大多影景, 無問題.
我最大膽一次就係自己一個去new zealand住兩個月, 報個英語學校, 入住home stay家庭,  ...
Ulrica 發表於 2009-10-9 13:11

係一個好好嘅回憶呀! 講開 new zealand 我都有好好嘅經驗

我南北島都有玩, 比較鍾意 "基督城" 嗰邊呀!

在一個唔記得邊咩名嘅鄉交, 住一間小木屋,

附近好多牛羊, 晚上坐在屋外看星星, 真係好難忘呀!
回復

Ulrica 發表於 2009-10-9 13:32:22 |顯示全部樓層
係一個好好嘅回憶呀! 講開 new zealand 我都有好好嘅經驗

我南北島都有玩, 比較鍾意 "基督城" 嗰邊呀!

在一個唔記得邊咩名嘅鄉交, 住一間小木屋,

附近好多牛羊, 晚上坐在屋外看星星, 真係好難忘呀! ...
新仔 發表於 2009-10-9 13:22

我就係住在基督城呀, 我住的home stay坐巴士半小時就到center, 跟home stay一家生活已經好難忘了, 好開心的, 北島我無去, 我覺得南島已很好玩, 好多我想去的景點, 有冰川, 峽灣, 螢火蟲洞, 水上活動, 雪山, 富歐洲色彩的小鎮.
回復

新仔 發表於 2009-10-9 14:01:29 |顯示全部樓層
我就係住在基督城呀, 我住的home stay坐巴士半小時就到center, 跟home stay一家生活已經好難忘了, 好開心的, 北島我無去, 我覺得南島已很好玩, 好多我想去的景點, 有冰川, 峽灣, 螢火蟲洞, 水上活動, 雪山, 富歐洲 ...
Ulrica 發表於 2009-10-9 13:32

冰川, 峽灣, 螢火蟲洞, 水上活動, 雪山~~我全部都有去呀! 太難忘喇,

其實我尾站都係住咗在一個朋友家, 所以多D時間去玩囉!
回復

Ulrica 發表於 2009-10-9 14:58:20 |顯示全部樓層
冰川, 峽灣, 螢火蟲洞, 水上活動, 雪山~~我全部都有去呀! 太難忘喇,

其實我尾站都係住咗在一個朋友家, 所以多D時間去玩囉!
新仔 發表於 2009-10-9 14:01

呀, 仲有浸溫泉呀.
回復

123下一頁