義賣幫台灣籌款呀 (新加好多義賣品在1樓, 快d入嚟支持吓啦)

關閉 [複製鏈接]
作者: yuwaiman 發表于 2009-8-14 22:18:20
18322 249
ChrisTsui 發表於 2009-8-17 11:37:49 |顯示全部樓層
義賣品:可摺疊三層花架(全新,同相片中同一款式)~
質料:鐵+馬賽克~
重量:大約6公斤~
數量:1個~
價格150~
回復

newbie 發表於 2009-8-17 11:44:09 |顯示全部樓層
要睇吓買唔買得返d餐紙先知, 因我每款買1張架咋, 咁呢個啱唔啱?
yuwaiman 發表於 2009-8-17 08:19

lee 個 唔要住啦. 我等下先啦
回復

yuwaiman 發表於 2009-8-17 12:22:49 |顯示全部樓層
lee 個 唔要住啦. 我等下先啦
newbie 發表於 2009-8-17 11:44

你好鍾意天使果公仔咩?如果係, 我問吓公主肯唔肯同你換啦, 不過你捐幾多先, 睇吓我就值唔值得去"哎"吓公主啦
回復

chutou 發表於 2009-8-17 12:38:05 |顯示全部樓層
咁唔知我可唔可以捐d 愛之蔓小小苗出來有無人有興趣呢 ?
(可愛的心形小葉子, 會開淺紫色小花, 都好可愛架) 共4份
回復

yuwaiman 發表於 2009-8-17 12:45:17 |顯示全部樓層
咁唔知我可唔可以捐d 愛之蔓小小苗出來有無人有興趣呢 http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/pig/pig%20(115).gif?
(可愛的心形小葉子, 會開淺紫色小花, 都好可愛架) 共4份 ...
chutou 發表於 2009-8-17 12:38

當然可以啦, 請post相同列出最低認購價呀, 謝謝
回復

spinnet 發表於 2009-8-17 14:12:08 |顯示全部樓層
我已入數, 貼在#72.

Thanks.
回復

irishuen 發表於 2009-8-17 14:20:39 |顯示全部樓層
yuwaiman
可唔可以將以下資料放在#1
方便購買者入數?

香港紅十字會- 台灣風災2009
HSBC 002-205490-006
回復

yuwaiman 發表於 2009-8-17 14:22:30 |顯示全部樓層
yuwaiman
可唔可以將以下資料放在#1
方便購買者入數?

香港紅十字會- 台灣風災2009
HSBC 002-205490-006
irishuen 發表於 2009-8-17 14:20

OK, 即做
回復

fnv234 發表於 2009-8-17 17:10:44 |顯示全部樓層
紫花苜蓿40g(食用)x2($20+)
裂葉月見草種子x2($15+)
資料:http://web.igarden.com.tw/magazi ... =147&serial_m=4
圖片:http://plant.climb.com.tw/module ... Oenothera_laciniata
回復

newbie 發表於 2009-8-17 17:15:22 |顯示全部樓層
你好鍾意天使果公仔咩?如果係, 我問吓公主肯唔肯同你換啦, 不過你捐幾多先, 睇吓我就值唔值得去"哎"吓公主啦
yuwaiman 發表於 2009-8-17 12:22

hehe as i said b4 $100 ^^
回復

chutou 發表於 2009-8-17 20:39:06 |顯示全部樓層
105# yuwaiman
Yuwaiman, 麻煩你幫手喇

大渣都支持一下
義賣物品:愛之蔓小小苗 (可愛的心形小葉子, 會開淺紫色小花) 共6份 ($10+, 捐多少都無所謂啦)

愛之蔓小小苗由母株球莖分出來, 容易種植, 泥土乾後淋水, 間中比些肥料便可
可以郵寄或面交~~多謝各位
1.
2.
3.
4.
5.
6.
回復

chutou 發表於 2009-8-17 20:49:22 |顯示全部樓層
我入左數喇~~唔該晒
回復

Tingting 發表於 2009-8-17 21:36:25 |顯示全部樓層
義賣品:宜家溫箱(已油力架)
義賣價180
IMG_4841 (Small).JPG
IMG_4842 (Small).JPG
回復

yuwaiman 發表於 2009-8-17 21:52:34 |顯示全部樓層
重有冇袋呀,可遲d交貨架
may.sun 發表於 2009-8-16 22:33

同事話幫我搵到黃色袋仔, 係係咪要呀
回復

may.sun 發表於 2009-8-17 22:33:35 |顯示全部樓層
同事話幫我搵到黃色袋仔, 係係咪要呀
yuwaiman 發表於 2009-8-17 21:52

yes~~which one ar
回復

lameric 發表於 2009-8-17 22:47:31 |顯示全部樓層
唔夠呀!大家唔好本末倒置, 目的係捐錢唔係買嘢呀!大家盡能力啦!
為咗支持吓你哋同你哋加溫:

2. Sinn. super orange 10盆 每盆最少$15 (詳情請到#32 86)
捐贈者 : newbie
認購者 : lameric x1 (捐$200)

20. 朱頂蘭小苗x50($10+)(詳情最到#76)
捐贈者 : Dennis

8. Habranthus Blue 風雨蘭種子 X30粒 $20/15粒 (雨風蘭由種子種起要3年先有花, 請慎重考慮~) (詳情請到#52)

捐贈者 : RIO
認購者 : tingting x 2
認購者 : lameric (捐$200)(RIO 請問仲有冇Habranthus Blue 風雨蘭種子?(幾粒都好)(最想要呢隻)

仲有真係唔該晒敏敏嘅義務統籌! Thank you!!

回復

lameric 發表於 2009-8-17 22:53:09 |顯示全部樓層
咁我想問,我義賣自己做d陶瓷得唔得丫
貓后 發表於 2009-8-16 12:25

貓后!!
快啲放上嚟啦!! 我預定一件!
回復

yuwaiman 發表於 2009-8-17 22:54:04 |顯示全部樓層
yes~~which one ar
may.sun 發表於 2009-8-17 22:33

每個袋嘅公仔係唔一樣架
回復

yuwaiman 發表於 2009-8-17 22:58:18 |顯示全部樓層
唔夠呀!大家唔好本末倒置, 目的係捐錢唔係買嘢呀!大家盡能力啦!
為咗支持吓你哋同你哋加溫:

2. Sinn. super orange 10盆 每盆最少$15 (詳情請到#32 86)
捐贈者 : newbie

20. 朱頂蘭 ...
lameric 發表於 2009-8-17 22:47

唔好咁講, 有錢出錢, 有力出力姐
我會問吓RIO仲有冇種子架, 有消息話你知啦
回復

RIO 發表於 2009-8-17 23:02:19 |顯示全部樓層

eric,
我arm arm收咗一個H Blue種子夾, $20比哂你啦~
回復