Dennis~開始沉迷AV...

作者: Dennis 發表于 2009-8-8 10:51:17
1867 18
上個星期行吓日本塵, 見到棵AV都幾靚, 雖然嚮日本塵都唔會話買到D咩名貴品種, 不過念著對AV都有份情意結add12icon , 所以都買咗返黎種吓
因為D相係用我部低能電話影, 所以質素好差, 大家唔好見怪!
momoko1128 發表於 2009-8-8 11:03:44 |顯示全部樓層
日本城都有av既賣架 add3icon 我行左好多次都唔見..你係邊頭既日本城買呢?
你隻av都ok丫..
回復

Dennis 發表於 2009-8-8 11:25:53 |顯示全部樓層
日本城都有av既賣架 add3icon 我行左好多次都唔見..你係邊頭既日本城買呢?
你隻av都ok丫..
momoko1128 發表於 2009-8-8 11:03

Hi Momoko, 係荃灣買架, 其實好多日本塵都有AV買, 不過大多數都未開花, 我呢盤都要$19.9, 比起出面花墟貴, 不過唔知點解嚮日本塵見到就覺得好矜貴, 所以買咗囉~
回復

黃臉婆 發表於 2009-8-8 13:29:48 |顯示全部樓層
上個星期行吓日本塵, 見到棵AV都幾靚, 雖然嚮日本塵都唔會話買到D咩名貴品種, 不過念著對AV都有份情意結add12icon , 所以都買咗返黎種吓
因為D相係用我部低能電話影, 所以質素好差, 大家唔好見怪! ...
Dennis 發表於 2009-8-8 10:51

加油呀!
今日我比您的個阿媽,係咁樣架!!
IMG_2169 (Small).JPG
DSC00436 (Small).JPG
回復

sisterpig 發表於 2009-8-8 17:22:09 |顯示全部樓層
1# Dennis

花樣好靚, 加油 !
回復

Dennis 發表於 2009-8-8 19:28:23 |顯示全部樓層
加油呀!
今日我比您的個阿媽,係咁樣架!!
黃臉婆 發表於 2009-8-8 13:29

多謝妳呀~黃靚靚!  今日妳比我棵Frozen In Time原來係Twins黎, 等我分盤種先!
回復

Dennis 發表於 2009-8-8 19:29:54 |顯示全部樓層
1# Dennis

花樣好靚, 加油 !
sisterpig 發表於 2009-8-8 17:22

Thanks~Sisterpig, 我會種好佢地!
回復

tongtony 發表於 2009-8-8 20:17:55 |顯示全部樓層
種花,最重要是自己喜愛的.add6icon
回復

Dennis 發表於 2009-8-9 17:58:12 |顯示全部樓層
種花,最重要是自己喜愛的.add6icon
tongtony 發表於 2009-8-8 20:17

Tony, 沒錯, 種花同選擇AV一樣, 最緊要搵到心頭好!add12icon
回復

Dennis 發表於 2009-8-9 21:23:17 |顯示全部樓層
2009-08-08 黃靚靚送的Frozen in time, 有2棵苗架!
今日同佢地換個盤啦! 再加埋之前用一片只有手指尾甲咁大嘅葉種出黎嘅小苗, 暫時一共有3盤!
回復

redleaf 發表於 2009-8-10 20:45:06 |顯示全部樓層
嘻嘻^^
AV好多靚花,你好快會越種越多架啦
回復

ivo 發表於 2009-8-10 21:12:16 |顯示全部樓層
個盆會唔會大得滯呀?
回復

Dennis 發表於 2009-8-11 08:59:46 |顯示全部樓層
嘻嘻^^
AV好多靚花,你好快會越種越多架啦
redleaf 發表於 2009-8-10 20:45

Thanks! 我都希望越種越多, 見到D花, 人都醒神D
回復

Dennis 發表於 2009-8-11 09:00:52 |顯示全部樓層
個盆會唔會大得滯呀?
ivo 發表於 2009-8-10 21:12

大咗少少啦~ 黃靚靚都係貢講.....
回復

karenkaren 發表於 2009-8-11 14:29:58 |顯示全部樓層

想花墟果間賣av0既店,而家有$100三棵有number0既av苗.......
我好買, 不過, 屋企唔會24小時開冷氣, 真係驚"累死"d靚av....
而家養緊果d都"呆"緊............
回復

karenkaren 發表於 2009-8-11 14:33:38 |顯示全部樓層
我都有係日本塵買過2棵大av...ok架........會好大棵架....
回復

qqqq805 發表於 2009-9-17 09:58:08 |顯示全部樓層
却是不错。
回復

qqqq805 發表於 2009-9-17 09:58:21 |顯示全部樓層
却是不错。
回復

gege188 發表於 2009-9-17 10:24:35 |顯示全部樓層
如果係日x城買av.要做好消毒工作呀!唔可以懶!
因為我去睇過.d 花花有虫虫爬爬下,好恐怖>"<
回復