清~迷岩側芽II(已貼收據)

作者: maywong918 發表于 2009-7-30 17:09:08
1712 38

再來清多次︰

Sinn. 'Cherry Berry'  X 4  (每隻﹩30)

Sinn. 'Glory Be' x 1 (﹩40)

Sinn. 'Orange Zinger '  x 1  (開過花成株﹩50 種在2吋盆)(剛剛發現有一小點花菻

Sinn. 'Ozark Rosy Cheeks' x 1(﹩30)

Sinn. 'Pink Ice' x 1 (﹩20)

交收方法︰面交

交收地點︰上水火車站

交收時間︰星期六(01/08)上午10點
花友請PM 留聯絡電話, 謝謝~

注意事項:
逾時或不出席者當作棄權,不能補領
如有任何爭議, 本人有權作出最後的決定.
花友請自備購物袋
當中收益5%捐贈 "香港園藝館" 作經費
cmkl1219 發表於 2009-7-30 17:15:28 |顯示全部樓層

Sinn. 'Cherry Berry'  x 1 <--- cmkl1219
回復

紫草 發表於 2009-7-30 17:17:34 |顯示全部樓層

好想要這個Sinn. 'Cherry Berry'  但係要去上水交收實在太遠啦!

Sinn. 'Cherry Berry' -  紫草
回復

megsnoopy 發表於 2009-7-30 17:27:08 |顯示全部樓層
我要...
Sinn. 'Cherry Berry'  X 1  ($30)
Sinn. 'Ozark Rosy Cheeks' x 1(﹩30)
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 18:23:19 |顯示全部樓層
Sinn. 'Cherry Berry'  x 1
cmkl1219 發表於 2009-7-30 17:15

多謝幫襯~
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 18:24:13 |顯示全部樓層
好想要這個Sinn. 'Cherry Berry'  但係要去上水交收實在太遠啦!

紫草 發表於 2009-7-30 17:17

唔方便出去呀~ 你睇睇點先喇~
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 18:25:40 |顯示全部樓層
我要...
Sinn. 'Cherry Berry'  X 1  ($30)
megsnoopy 發表於 2009-7-30 17:27

多謝晒~甘加埋Sinn. 'Super Pink'x self同 Sinn. 'Premier Pink',一共6棵,0岩嘛?
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 18:33:03 |顯示全部樓層
整理下︰
Sinn. 'Cherry Berry'  X 4  (每隻﹩30)
1.cmkl1219
2.紫草
3.megsnoopy
4.

1.megsnoopy
Sinn. 'Orange Zinger '  x 1  (開過花成株﹩50 種在2吋盆)(剛剛發現有一小點花菻)
1.
1.megsnoopy
Sinn. 'Pink Ice' x 1 ($20)
1.megsnoopy
回復

flower 發表於 2009-7-30 20:03:13 |顯示全部樓層

紫草 發表於 2009-7-30 17:17

我都好想要 Sinn. Cherry Berry  !!
可否搵人代領呢 ???
回復

flower 發表於 2009-7-30 20:20:22 |顯示全部樓層
上面幾位花友, 請問有冇邊位可幫我代領呢 ?? 我星期六要返工呀..........唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒   唔該晒   唔該晒  唔該晒 ...............................................
回復

cmkl1219 發表於 2009-7-30 21:13:14 |顯示全部樓層
上面幾位花友, 請問有冇邊位可幫我代領呢 ?? 我星期六要返工呀..........唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒 唔該晒   唔該晒   唔該晒  唔該晒 ...................... ...
flower 發表於 2009-7-30 20:20

我幫你攞埋啦~
回復

flower 發表於 2009-7-30 21:34:08 |顯示全部樓層
cmkl1219 你真好人

1.cmkl1219
2.紫草
3.megsnoopy
4.flower

1.megsnoopy
Sinn. 'Orange Zinger '  x 1  (開過花成株﹩50 種在2吋盆)(剛剛發現有一小點花菻)
1.
1.megsnoopy
Sinn. 'Pink Ice' x 1 ($20)
1.megsnoopy
回復

megsnoopy 發表於 2009-7-30 21:47:09 |顯示全部樓層
多謝晒~甘加埋Sinn. 'Super Pink'x self同 Sinn. 'Premier Pink',一共6棵,0岩嘛?
maywong918 發表於 2009-7-30 18:25

全對...add6icon
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 22:43:34 |顯示全部樓層
cmkl1219 你真好人

1.cmkl1219
2.紫草
3.megsnoopy
4.flower

1.megsnoopy
Sinn. 'Orange Zinger '  x 1  (開過花成株﹩50 種在2吋 ...
flower 發表於 2009-7-30 21:34

ok~甘我俾埋cmkl1219喇~多謝晒~
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 22:45:43 |顯示全部樓層
全對...add6icon
megsnoopy 發表於 2009-7-30 21:47

ok~星期六見~
回復

maywong918 發表於 2009-7-30 22:51:45 |顯示全部樓層
更新下,而家剩返︰
Sinn.'Orange Zinger'開花株   X 1($50)
1.
回復

cmkl1219 發表於 2009-7-30 23:19:19 |顯示全部樓層
ok~甘我俾埋cmkl1219喇~多謝晒~
maywong918 發表於 2009-7-30 22:43

唔好意思呀!! 我會幫紫草攞埋架!! 麻煩你比埋我丫.
Thanks!!!!
回復

cherrylwy 發表於 2009-7-30 23:43:08 |顯示全部樓層
噢賣割, 又賣晒.......
回復

maywong918 發表於 2009-7-31 02:15:53 |顯示全部樓層
唔好意思呀!! 我會幫紫草攞埋架!! 麻煩你比埋我丫.
Thanks!!!!
cmkl1219 發表於 2009-7-30 23:19

好呀~無問題~
回復

maywong918 發表於 2009-7-31 02:16:47 |顯示全部樓層
噢賣割, 又賣晒.......
cherrylwy 發表於 2009-7-30 23:43

你又有0岩既咩?PM我喇~
回復

12下一頁