酒店會籍電話

作者: cross 发表于 2009-7-17 09:55:28
2822 19
琴日做緊野果陣有個人打黎
叫唔知咩lily sell 酒店會籍果d o既
咁我要番工就叫佢遲d打比我
佢咒我唔聽電話甩曬d手指腳指仲有d牙齒
shhit!
jellyfishy 發表於 2009-7-17 09:57:12 |顯示全部樓層
嘩~ 乜咁惡毒既? 係咪可以打番去該酒店投訴佢架?
wendy_choy_hk 發表於 2009-7-17 10:08:50 |顯示全部樓層
有冇來電號碼?
cross 發表於 2009-7-17 10:19:21 |顯示全部樓層
嘩~ 乜咁惡毒既? 係咪可以打番去該酒店投訴佢架?
jellyfishy 發表於 2009-7-17 09:57

可能佢見我口吻輕挑玩得掛= =
跟住佢打黎
「喂真係有聽喎」
「緊係啦你係咁咒我」
「唔係呀你好多次冇聽我電話嘛」(佢搵親我果個時間都做緊野..每日總有個miss call)
「咁要番工嘛似你咁得閒咩.不過我宜家溫緊書聽日打比我啦」
「又係咁?你唔要都聽左先啦比個機會我」
「比機會你咒我?冇比機會你唔會叫你幾時搵我啦」
「咁你幾時得閒先.聽日唔聽我電話甩曬d牙淨係食到豆腐」
「咁係唔係你請我食先」
「你講乜我唔明.總之聽日要聽我電話」
「下睇下點啦」
「你講咩話!你試下丫拿!」
「你咩sales黎嫁咁同客講野o既.真係投訴得嫁喎」(又係笑住講)
「你嘛黎囉荃灣沙咀道(冇講落去)」
「我聽日真係到荃灣啵.不過我真係要溫書.考試呀」(事實又真係..番學放學經)
「又話番工?又唔想比機會我啦」
「暑期工都得掛.仲有我建議你同我講野時間打多兩個電話比人.我會做機會低之有低.你話得閒無野做搵我傾電話我都可以好似宜家咁同你講幾句」
「總之你聽日要聽我電話如果唔係冇女朋友」(他媽的又咒多獲.不過我都唔怕呢d野)
「真係冇你就死.你要負責你做囉.我唔鬼理你係咁啦.聽日三點半至四點再打比我.我真係要溫習」
「下.唔知呀.總之聽日打比你啦一定要聽.」
jellyfishy 發表於 2009-7-17 10:48:56 |顯示全部樓層
你地响度玩電話... 
佢咁open你咪open一次俾佢,話約佢出來慢慢傾囉
話唔定佢熔得你好happy 呢?~
prodorothyhkg 發表於 2009-7-17 10:52:31 |顯示全部樓層
咪係籮,比我,阻住做野,丙完佢立即收線~
carlo 發表於 2009-7-17 11:25:08 |顯示全部樓層
您都有同人玩啦 !  真係
claudiatang 發表於 2009-7-17 11:42:16 |顯示全部樓層
每次收到這種電話我都會很沒風度的馬上掛斷,講多句都比面佢﹗
cross 發表於 2009-7-17 20:36:34 |顯示全部樓層
每次收到這種電話我都會很沒風度的馬上掛斷,講多句都比面佢﹗
claudiatang 發表於 2009-7-17 11:42

之前做peoples pccw電話續約員
又試過幫3派傳單.所以我唔會cut線.知道幾慘..搵唔到客有人陪我傾計都好
孖吉 發表於 2009-7-21 17:16:00 |顯示全部樓層
又試過幫3派傳單.所以我唔會cut線.知道幾慘..搵唔到客有人陪我傾計都好
cross 發表於 2009-7-17 20:36

你打風流工~ 都唔使担心 QUOTA O既~
claudiatang 發表於 2009-7-21 17:31:27 |顯示全部樓層
cross 發表於 2009-7-17 20:36

你知道我一日會接到幾多個這類電話?個個都講兩句我飲幾多人參都沒用﹗
小白 發表於 2009-7-21 17:38:19 |顯示全部樓層
酒店嘅 Sales...  係 6月 仲 call 我老公 sale 2009 會藉 add5icon
孖吉 發表於 2009-7-21 17:51:46 |顯示全部樓層
酒店嘅 Sales...  係 6月 仲 call 我老公 sale 2009 會藉 add5icon
小白 發表於 2009-7-21 17:38

我只可以話 ... 對方態度正確囉
比得大帝 發表於 2009-7-21 18:05:49 |顯示全部樓層
試過收過個把聲好靚的女仔打嚟sell 會籍, 係咁纏住, 打九十幾個電話嚟, 又ai又西, 推極都推唔甩, 於是將電話俾老婆, 佢知道sell唔到我太太, 死話要同我講, 我太太話: 我可以代表我老公......

終於冇再收電話
claudiatang 發表於 2009-7-21 22:26:56 |顯示全部樓層
老婆永遠是擋箭牌。
小白 發表於 2009-7-21 22:39:18 |顯示全部樓層
老婆永遠是擋箭牌。
claudiatang 發表於 2009-7-21 22:26

我老公都係咁... 話要問老婆... 不過... 我老公 sale 埋我一份 add9icon
比得大帝 發表於 2009-7-22 09:00:35 |顯示全部樓層
老婆永遠是擋箭牌。
claudiatang 發表於 2009-7-21 22:26

係呀, 係人都知我怕老婆, 少好多麻煩
cross 發表於 2009-7-23 23:33:53 |顯示全部樓層
你打風流工~ 都唔使担心 QUOTA O既~
marcuslee 發表於 2009-7-21 17:16

冇做啦..風乜鬼流丫
宜家係美心打雜
hellokitty_971 發表於 2009-7-24 12:44:51 |顯示全部樓層
琴日做緊野果陣有個人打黎
叫唔知咩lily sell 酒店會籍果d o既
咁我要番工就叫佢遲d打比我
佢咒我唔聽電話甩曬d手指腳指仲有d牙齒
shhit!
cross 發表於 2009-7-17 09:55

有無甩到呀? monkey (59).gif
講真, 佢地做得打電話SELL野, 預左架啦
cross 發表於 2009-7-24 18:55:29 |顯示全部樓層
有無甩到呀? 139197
講真, 佢地做得打電話SELL野, 預左架啦
hellokitty_971 發表於 2009-7-24 12:44

唔知丫..第二日又打黎講幾野收左線(因為我擺明搵佢磨時間)