av小苗 [完]

作者: nwss54510 發表于 2009-7-11 00:33:41
1250 16

#287 Elizabeth小苗3份, 每份1棵
小苗近照http://hkplants.com/home/space-5 ... -35305-goto-up.html
(照片只供參考, 絕非最細果幾盆)

Bob Serbin小苗3份, 每份1棵
小苗近照http://hkplants.com/home/space-5 ... 7124-goto-down.html
(照片只供參考, 絕非最細果幾盆)

交收方法 : 只限面交, 時間pm再約 (因本人不會包裝小苗)
注 : 只限九龍任何MTR交收

交換 : 我沒有的av小苗/葉片或任何花貓(本人重未試過種花貓@@") ; 或
            小量1安士膠盆

注意事項:

1. 接受分享者請即時pm我約時間交收
2. 小苗交換與否,本人有最後之決定權。

有興趣者,請在此排隊,謝謝 :
1. PINK (我想用花猫側芽同你換得唔得?)
2. cmk1219, thx (用1oz杯換)
3. momoko1128 (用 小量1安士膠盆 換可以嗎?)

1. cmkl1219, thx.(用呢盆av葉子換丫)
2. cherrylwy, 可否用花貓Kohleria Clytie側芽同你換?
3. evalam (用av葉)
cmkl1219 發表於 2009-7-11 02:40:48 |顯示全部樓層

2.
3.
回復

卓男媽 發表於 2009-7-11 06:55:26 |顯示全部樓層
你種得好好呀, 我啱啱先死左盤大苗 (Elizabeth, 仲要成盤都粉紅色斑葉添), 盤細既都危在旦夕, 唉..........
回復

PINK 發表於 2009-7-11 11:03:21 |顯示全部樓層
1# nwss54510
花照: http://www.hkplants.com/thread-35346-1-1.html
回復

cherrylwy 發表於 2009-7-11 15:28:06 |顯示全部樓層
Bob Serbin小苗
2. cherrylwy, 可否用花貓Kohleria Clytie側芽同你換?
花色:
SDC11618 (Small).JPG
回復

Evalam 發表於 2009-7-11 15:33:41 |顯示全部樓層
1.
2.
回復

nwss54510 發表於 2009-7-11 16:37:43 |顯示全部樓層
你種得好好呀, 我啱啱先死左盤大苗 (Elizabeth, 仲要成盤都粉紅色斑葉添), 盤細既都危在旦夕, 唉..........
卓男媽 發表於 2009-7-11 06:55

係d小苗出得好d咋, 我大果盆側芽都死下死下咁~"~ (佢生到走晒斑啦=口=") 所以我都留左幾盆小小苗比自己^^"
回復

nwss54510 發表於 2009-7-11 16:37:48 |顯示全部樓層
有興趣者,請在此排隊,謝謝 :
2.
3.

回復

cmkl1219 發表於 2009-7-12 00:43:47 |顯示全部樓層
287 Elizabeth小苗3份, 每份1棵
3.
回復

momoko1128 發表於 2009-7-12 02:03:14 |顯示全部樓層
287 Elizabeth小苗3份, 每份1棵
3. momoko1128 (用 小量1安士膠盆 換可以嗎?)
回復

momoko1128 發表於 2009-7-12 10:22:10 |顯示全部樓層
原來我屋企個d好似唔係1安士, 2安士既 ok嗎? 另外係要幾個呢?
回復

nwss54510 發表於 2009-7-12 11:43:50 |顯示全部樓層
原來我屋企個d好似唔係1安士, 2安士既 ok嗎? 另外係要幾個呢?
momoko1128 發表於 2009-7-12 10:22

都ok的丫~ pm再傾^^
回復

cmkl1219 發表於 2009-7-13 23:25:57 |顯示全部樓層
收到小苗啦~佢地好靚呀!!! 多謝晒add6icon
回復

Evalam 發表於 2009-7-16 19:18:02 |顯示全部樓層
收到小苗la....add6icon
多謝晒add14icon
回復

momoko1128 發表於 2009-7-16 22:03:19 |顯示全部樓層
好健康既小苗..勁可愛..勁開心..勁多謝 !! add7icon
回復

PINK 發表於 2009-7-21 22:21:32 |顯示全部樓層
謝謝啦! 小苗好可愛add4icon
回復

cherrylwy 發表於 2009-7-22 17:07:27 |顯示全部樓層
收到 Bob Serbin小苗啦﹗
回復