我的av ~~ show off

作者: flower 發表于 2009-6-13 10:54:42
1292 10

d 相影左好左好耐, 一次過 show off
336-0905-01 Small.JPG
389-0905-03 (Small).JPG
443-0905-03 (Small).JPG
443-0905-04 (Small).JPG
C64-0905-01 (Small).JPG
C60-0905-03 (Small).JPG

第一朵開條紋.......第二朵

第一朵開條紋.......第二朵

第二朵開嘖點......真攪野

第二朵開嘖點......真攪野
Cotton Ball 0904-06 (Small).JPG

開到走晒色, 怕且亞媽都唔認得佢攞 !! 不過D 紋仲係好靚.

開到走晒色, 怕且亞媽都唔認得佢攞 !! 不過D 紋仲係好靚.
Fantasy Gold 0905-02 (Small).JPG
Ice Ripple 0904-03 (Small).JPG
Lili Pili 0904-02 (Small).JPG

好可愛既Sky Bells, 上鏡不及真花呢!!

好可愛既Sky Bells, 上鏡不及真花呢!!

第三者次開花, 無左條紫邊.

第三者次開花, 無左條紫邊.
黃蜂花0905-02 (Small).JPG
黃蜂花0905-03 (Small).JPG
Evalam 發表於 2009-6-13 10:58:00 |顯示全部樓層
flower 你d AV好靚呀,我最鍾意1,5,6,9add6icon
回復

flower 發表於 2009-6-13 11:10:42 |顯示全部樓層
謝謝賞花 !
最前的是她們的編號或名稱呢
回復

毛毛波波 發表於 2009-6-14 13:04:16 |顯示全部樓層
全部也很漂亮,葉序也很齊
回復

ylee 發表於 2009-6-14 23:07:02 |顯示全部樓層
oh! i like first oneadd6icon
回復

irishuen 發表於 2009-6-15 21:22:16 |顯示全部樓層
sky bells 你在那買的??
我係bun bun 前前後後買左3棵, 3棵都死左....很想買返第四棵, 但不在bun bun買
回復

flower 發表於 2009-6-16 00:14:46 |顯示全部樓層
sky bells 你在那買的??
我係bun bun 前前後後買左3棵, 3棵都死左....很想買返第四棵, 但不在bun bun買
irishuen 發表於 2009-6-15 21:22

我係bun bun 買, 買個時見佢個樣都ok又有花苞, 返哩做晒清潔,消毒,隔離既程序, 花好多心機和時間, 不過唔係次次都咁好彩, 都死個幾盆苗嫁喇.
上次去發叔到都有sky bells, 不過感覺不一樣. 你可以去發叔到睇下, 可能會見到你的心頭好.
回復

irishuen 發表於 2009-6-16 08:12:23 |顯示全部樓層
知唔知幾號no.?? 我驚同佢講名, 佢唔知
回復

didi 發表於 2009-6-17 13:57:19 |顯示全部樓層
全部花花都好靚add6icon
回復

lillian02 發表於 2009-6-17 15:07:19 |顯示全部樓層
第一張係咩花?
回復

薔薇 發表於 2009-6-17 15:34:46 |顯示全部樓層
嘩! 好多美女仙子呀!
回復