作者: Dalki's 發表于 2009-4-16 14:48:43
1426 12

無名紫色AV葉子7份,每份1塊,不設後補。(但已忘記係以下邊款)
上一次已接受我分享嘅花友唔好申請住嘞, 留比其他花友試吓先啦~
交收方法 : 郵寄, 花友需自備己貼上 $1.40郵票的回郵信封及硬盒仔

參考花照 :
繽紛2.JPG 繽紛#3a.JPG

注意事項:

1. 接受分享者請即時pm我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於登記後一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到葉片後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 葉片送出與否,本人有最後之決定權。

有興趣者,請在此排隊,謝謝 :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
aala 發表於 2009-4-16 15:13:13 |顯示全部樓層
有興趣者,請在此排隊,謝謝 :
1. aala (Thanks)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
回復

dilysleung 發表於 2009-4-16 16:56:30 |顯示全部樓層
2. DilysLEUNG(Thanks)
3.
4.
5.
6.
7.
回復

ylee 發表於 2009-4-16 17:12:27 |顯示全部樓層
3.Ylee (thanks)
4.
5.
6.
7.
回復

N小姐 發表於 2009-4-16 17:54:13 |顯示全部樓層
4.N小姐(Thanks!)
5.
6.
7.
回復

Yee 發表於 2009-4-19 08:58:11 |顯示全部樓層
5.DorDor
6. yee (ThX!!)
回復

kwanyeehui 發表於 2009-4-19 10:08:08 |顯示全部樓層
5.DorDor
6. yee (ThX!!)
7 kwanyeehui
回復

Dalki's 發表於 2009-4-22 12:13:51 |顯示全部樓層

RE: 分享無名紫色AV葉子 (完)

1. aala (Thanks) - 昨天已寄
2. DilysLEUNG(Thanks) - 昨天已寄
3.Ylee (thanks) - 昨天已寄
4.N小姐(Thanks!) - 今日收到回郵, 聽日寄出~
5.DorDor - 今日寄出
6. yee (ThX!!) - 尚未收到回郵
7 kwanyeehui - 今日收到回郵, 聽日寄出~
回復

dilysleung 發表於 2009-4-23 16:05:19 |顯示全部樓層
己收到, 多謝.
回復

ylee 發表於 2009-4-23 21:15:54 |顯示全部樓層
收到啦!謝謝你
回復

aala 發表於 2009-4-23 22:41:53 |顯示全部樓層
收到了, 謝!
回復

Yee 發表於 2009-4-29 16:46:57 |顯示全部樓層
剛收到, 多謝晒!!
回復

dilysleung 發表於 2009-4-29 17:25:40 |顯示全部樓層
Dalki's
我今天看看那曽撞裂的葉子已爛了(雖然已落盆),只好再展咗d爛的再插, 希望能夠生到.
回復