返回列表 發新帖

音樂會 (今晚, non-profit making)

作者: jellyfishy 發表于 2009-4-5 09:51:44
3085 53
Exodus 發表於 2009-4-6 15:38:26 |顯示全部樓層
exodus 個支野,拿去整的話,玩下手仲貴過買支新.

興趣,的確要講自己有無興趣架.對玩樂器無乜興趣的話,學左等於無學.
BUFFET的 student model(木製)其實都夠用到 G8的了,若果要for performance 或出去比賽 ...
jellyfishy 發表於 2009-4-6 15:08

係囉 我明白呢個道理= =點好呢
另外我支長笛又cheap, 又唔捨得買支掣穿窿既(我諗要熟習返都難到死)
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-6 15:55:12 |顯示全部樓層
佢用 E 11 咋 ,  REED  用  vandoren 3 1/2 "  ,   離開果間學校之後都無參加公開比賽咁滯 ,  而家都係得番校際音樂節同校內果 D 咋 !   佢唔係無興趣 , 又係玩玩吓又轉玩第 2 種 , 又唔練習 LAW !   如果佢肯勤力 ...
carlo 發表於 2009-4-6 15:29

你個仔同我一樣~ 花心~~
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-6 15:56:20 |顯示全部樓層
係囉 我明白呢個道理= =點好呢
另外我支長笛又cheap, 又唔捨得買支掣穿窿既(我諗要熟習返都難到死)
Exodus 發表於 2009-4-6 15:38

你自己玩下玩下的話,買乜鬼開窿 flute呀~ 吹死你呀~~
其實你支flute 仲用唔用架?不如賣左佢啦.
回復

Exodus 發表於 2009-4-6 15:57:03 |顯示全部樓層
你自己玩下玩下的話,買乜鬼開窿 flute呀~ 吹死你呀~~
其實你支flute 仲用唔用架?不如賣左佢啦.
jellyfishy 發表於 2009-4-6 15:56

我仲吹架!!!
回復

carlo 發表於 2009-4-6 16:18:32 |顯示全部樓層
你個仔同我一樣~ 花心~~
jellyfishy 發表於 2009-4-6 15:55

我認為我個仔花心好多 ! 佢有好多興趣 ....... 但係都係一陣 ...... 細佬妹 D 樂器都係佢唔玩果 D 黎架 !   都唔計爛左 , 唔見左果 D ....... 唉 !   佢有妳咁生性就好啦 !
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-6 16:24:21 |顯示全部樓層
我認為我個仔花心好多 ! 佢有好多興趣 ....... 但係都係一陣 ...... 細佬妹 D 樂器都係佢唔玩果 D 黎架 !   都唔計爛左 , 唔見左果 D ....... 唉 !   佢有妳咁生性就好啦 ! ...
carlo 發表於 2009-4-6 16:18

嘩~~~~ 
如果我唔見左.... 阿媽實劏左我加醋做海哲~~!
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-6 16:45:29 |顯示全部樓層
嘻~~~ 估下誰是水母??

回復

carlo 發表於 2009-4-6 17:16:39 |顯示全部樓層
放大D 我唔得呀 ? 咁細好難呀 !  我老人家 , 眼力唔好呀 !
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-4-6 17:52:12 |顯示全部樓層
都話明估啦~~
回復

claudiatang 發表於 2009-4-6 18:03:56 |顯示全部樓層
個個都長髮的,點估呀,放大鏡都未必看到呀﹗投降,,,,,,,,,,,,,,,,,,
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-6 18:07:50 |顯示全部樓層
係喎~ 你地無 register 我個fb ~~
回復

vivi 發表於 2009-4-6 21:37:31 |顯示全部樓層
有冇估錯?
回復

Exodus 發表於 2009-4-6 21:46:11 |顯示全部樓層
我估係坐係班clarinet後面
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-6 23:58:01 |顯示全部樓層
我吹乜野樂器架?!
回復