哈~我返來喇之開花篇~Sinn. 'Ozark Rosy Tiger'

作者: maywong918 發表于 2009-4-5 01:07:42
4763 82

搬完屋,終於有時間post下我D花花喇~
首先開花既係義賣自kong姐既星星眼

P3172487 (Small).JPG
maywong918 發表於 2009-4-5 01:10:37 |顯示全部樓層
跟住係凍糕姐賞既小老虎
P3282539 (Small).JPG
今日仲開多朵全紫色既︰
P4042642 (Small).JPG
回復

maywong918 發表於 2009-4-5 01:18:17 |顯示全部樓層
AJ姐既Sinn. 'Bonnie tootie' x self
P3172489 (Small).JPG
P3202515 (Small).JPG
回復

maywong918 發表於 2009-4-5 01:22:19 |顯示全部樓層
朱醫師既Sinn. 'Ozark Rosey Freckles '︰
P3172490 (Small).JPG
P3232528 (Small).JPG
P3282541 (Small).JPG
回復

maywong918 發表於 2009-4-5 01:23:43 |顯示全部樓層
豆豆既Sinn. 'Country Snowflake '
P3202516 (Small).jpg
回復

maywong918 發表於 2009-4-5 01:26:44 |顯示全部樓層
開唔成重瓣既Sinn. 'Freida'
P3232526 (Small).JPG
P3232527 (Small).JPG
回復

ken 發表於 2009-4-5 01:29:09 |顯示全部樓層

我隻Ozark Rosey Freckles都係來自於朱醫師處,但同妙妙網上的花色不同,唔知係咪跑左呢?
回復

maywong918 發表於 2009-4-5 01:29:15 |顯示全部樓層
再來~~~~lisa姐出場喇﹗﹗﹗﹗﹗多謝凍糕姐~~~~
P4022631 (Small).JPG
P4022633 (Small).JPG
P4042643 (Small).JPG
回復

maywong918 發表於 2009-4-5 01:32:38 |顯示全部樓層
http://f20.yahoofs.com/hkblog/zP4p4_qaEQ42biExctOTkMw-_1/blog/ap_20090228101529452.jpg.jpg?ib_____DJ9RTDxXW

我隻Ozark Rosey Freckles都係來自於朱醫師處,但同妙妙網上的花色不同,唔知係咪跑左呢? ...
ken 發表於 2009-4-5 01:29

唔出奇呀~不過唔知醫師俾左咩D花花食呢?好多菻呀~我既而家開左3朵,仲有3個菻出緊來呀~
回復

ken 發表於 2009-4-5 01:56:27 |顯示全部樓層
唔出奇呀~不過唔知醫師俾左咩D花花食呢?好多菻呀~我既而家開左3朵,仲有3個菻出緊來呀~
maywong918 發表於 2009-4-5 01:32

咁佢又係特別易起花既^^
回復

peeseela 發表於 2009-4-5 08:45:20 |顯示全部樓層
may浦頭,花友又可以不停賞花啦
回復

孖吉 發表於 2009-4-5 08:49:54 |顯示全部樓層
好靚呀,咁多花一齊開真係特別開心

(阿 May 而家搬左去邊區?)
回復

sinningia 發表於 2009-4-5 09:16:35 |顯示全部樓層
種得好好!^^但係棵Ozark Rosey Freckles好似完全不對色!
回復

jellyfishy 發表於 2009-4-5 09:18:56 |顯示全部樓層
哦~ 你回來了, 很好看~~~ 快d post 多d相上來啦~~~
回復

didi 發表於 2009-4-5 10:38:19 |顯示全部樓層
賞心悅目
回復

vicky 發表於 2009-4-5 11:13:09 |顯示全部樓層
恭喜你呀,好多花呀
回復

豆豆 發表於 2009-4-5 11:18:18 |顯示全部樓層
返來就放毒add12icon
總要係劇毒add6icon
搬完屋有花賞超享受add6icon
回復

tongtony 發表於 2009-4-5 16:56:36 |顯示全部樓層
賞心悅目,目不暇給.正.
回復

jo_jo 發表於 2009-4-5 17:22:36 |顯示全部樓層
簡直超毒
回復

moonrise 發表於 2009-4-5 22:00:28 |顯示全部樓層
恭喜乔迁,花儿住得更舒服啦,幸福:)
回復

12345下一頁