[開源植物]--垂吊日日春(混色)

作者: 格子 發表于 2009-3-10 15:38:17
2828 6

自收種子, 試播時播多得滯, 唔知有無花友收留?

開源植物
名稱: 垂吊日日春(混色)小苗
份數: 5份(2棵) 唔知咩色
交收方法: 3月21日飲茶交收
栽種心得:  幾容易種

播咗唔記得咗, 記起時已經有d徒長, 種落大盆時埋深小小.

評分

查看全部評分

yuwaiman 發表於 2009-3-10 15:44:17 |顯示全部樓層
1. yuwaiman (格子, 飲茶係21號呀, 謝謝)
2.
3.
4.
5.
回復

格子 發表於 2009-3-10 15:48:36 |顯示全部樓層
暈低!  改咗.
回復

pauline 發表於 2009-3-10 16:14:33 |顯示全部樓層
2. pauline (取東西時交收)
3.
4.
5.
回復

Agnes 發表於 2009-3-10 20:31:33 |顯示全部樓層
3. agnes(預埋我啦!^^)
4.
5.
回復

newbie 發表於 2009-3-10 23:14:21 |顯示全部樓層
4. newbie (thx)
5.
回復

vincentma 發表於 2009-3-11 08:33:07 |顯示全部樓層
4. newbie (thx)
5. Vincentma (飲茶見!多謝晒!)
回復