香港園藝館第一屆網上AV展-公報比賽結果

作者: 比得大帝 發表于 2009-3-9 20:47:25
15336 95

香港園藝館第一屆網上AV展
正式開始投票
-是次只接受參賽者投票, 請各參賽者以PM投票, 投票時間為: 3月9日晚上10時 – 3月16日晚上7時
           PM請寫上你所選的三個號碼及花名
-各參賽都必須投三票給別人, 否則取消資格, 其位置由次名補上
-參賽者不可以投自己的票, 否則取消資格, 其位置由次名補上

參賽之AV以名字排列

12. 投票時間為: 3月9日晚上10時 – 3月16日晚上7時
13. 按篇號投票, 不會公開花主, 各人投票時亦不可明示或暗示各花之主人, 不可投自己票, 也不可投棄權票, 即一定要投三票給別人
14. 各人於投票後才可看到當時投票結果, 各人亦不可以討論結果, 以免影響未投票者之心態
15. 如被發現有作幣情況, 會被取消參賽資格及受到 扣分 - 禁言 之處罰
16. 優勝者十二名,
第1名獎品: 權威3個 + Yukako小小苖
第2名獎品: 權威2個 + Emerald Love Sport苖,  
第3名獎 權威1個 + Cathy's Fireworks苖,
第4名獎品: Summer Song苖,
第5名獎品: 無名av中苖,
第6-8名獎品: Sunray Trail 小苖,
第9-10名獎品: 各得#5 日本珠石 3L 1份
第11名奬品:Rob's Penny Ante 中苗
第12名奬品: Rob's Hand Puppet 小小苗

17. 如有相同票數, 由本人最終決定, 本人為是次比賽主持, 不參加是次比賽, 以示公允
18. 各得奬者請與捐贈者聯絡, 自行交收, 本版不負責交收, 亦不保證禮品之品質
19. 本人有絶對權作出任何更改或補充

捐贈者:
花花公子: Emerald Love Sport苖, Cathy's Fireworks苖 , Summer Song苖
Peter: Yukako小苖
Prodorothyhkg : #5 日本珠石 3L    2份
小女子: 無名av中苖
David: Sunray Trail 小苖  3個
Lammanfung: Rob's Hand Puppet 小小苗
雍正: Rob's Penny Ante 中苗
比得大帝 發表於 2009-3-9 20:48:15 |顯示全部樓層
#1 - 10 名
Cultivar
Side View
Top View
1. Angel’s Petticoat Sport
2. Ballet Fairy Queen
3. Blueberry Mint
4. Bob Serbin
5. C15
6. Carousel Pony
7. Frosted Denim
8. Golden Dawn
9. Kei Yoki
10. Kiwi Splendour
回復

比得大帝 發表於 2009-3-9 20:49:01 |顯示全部樓層

#11-20名
Cultivar
Side View
Top View
11. Little Rick
12. Ma's Party Music
13. Ness' Cranberry Swirl
14. No Name 1
15. No Name 2
16. No Name 3
17. Norton's Elaine
18.Ontario Sport
19. Optimara Evergrace 1
20. Optimara Evergrace 2
回復

比得大帝 發表於 2009-3-9 20:49:45 |顯示全部樓層

#21-30名
Cultivar
Side View
Top View
21. Optimara Everharmony
22. Optimara Little Moonstone
23. Pink Sensation
24. Pony Ride
25. Purple Lace
26. Rob’s Boolaroo
27. Rob’s Lili Pili
28.Rob’s Loose Noodle 1
29. Rob’s Loose Noodle 2
30. Rob’s Penny Ante
回復

比得大帝 發表於 2009-3-9 20:50:54 |顯示全部樓層

#31-37名
Cultivar
Side View
Top View
31. Rob’s Scrumptious
32. Rob’s Vanilla Trail
33. 516+
34.Travis Breezy Brea
35. Victorian Parasol
36. Yachiyo Sport
37. 445
回復

maggielawkm 發表於 2009-3-9 21:06:09 |顯示全部樓層

各位花友~~ 你地D AV 好靚呀~~~ 多謝你地比機會一次過睇到咁多靚花花~~
多謝PETER 攪是次活動~
喵喵進行核對~~
Sammy比意見同校對~~
我都係唔講咁多~ 揀花投票先~
回復

四少 發表於 2009-3-9 22:28:44 |顯示全部樓層
是次只接受參賽者投票

其實, 放去 av 板會唔會好 d 呢 ?

Peter 有心有力, 想支持不過支持唔到 因為我唔係 "參賽者" ....
咁都岩, 對 d 唔曉 av 的朋友, 對 av 標準都唔太清楚, 可能只會投多花睇落靘果 d ... 欠觀其葉形, 每個品種的特色, 因為沒分組 (標準/迷你/半.超迷/懸垂/十字..) 嘛 ... 唔好意思 ... 太多口水 tim ...
回復

tongtony 發表於 2009-3-9 22:37:45 |顯示全部樓層
各位花友~~ 你地D AV 好靚呀~~~ 多謝你地比機會一次過睇到咁多靚花花~~
多謝PETER 攪是次活動~
喵喵進行核對~~
Sammy比意見同校對~~
我都係唔講咁多~ 揀花投票先~ ...
maggielawkm 發表於 2009-3-9 21:06

感謝以上各位,出心出力,出金錢(=時間).
回復

tongtony 發表於 2009-3-9 22:47:42 |顯示全部樓層

14. 各人於投票後才可看到當時投票結果, 各人亦不可以討論結果, 以免影響未投票者之心態
請問在何處可以看得到(投票結果)?
回復

lovewenglam 發表於 2009-3-10 00:19:30 |顯示全部樓層
peter:我已經投票:
請問在何處可以看得到(投票結果)?
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-3-10 10:35:25 |顯示全部樓層
thank you 首領~~
回復

比得大帝 發表於 2009-3-10 10:52:31 |顯示全部樓層
因為改用了pm投票, 要投所有投票收集後才能公佈結果
回復

Sylvia 發表於 2009-3-10 12:54:15 |顯示全部樓層
首領, 我等咗好耐, 以為無花睇添, 真係好嘞, 依家有得看~
另者, 慶幸無參加, 啲水準太高喇
回復

claudiatang 發表於 2009-3-10 13:11:25 |顯示全部樓層
真的好美啊﹗好彩無資格投票,因為唔知投給那一盆。齋看仲好﹗
回復

小天使 發表於 2009-3-10 13:23:07 |顯示全部樓層
好美好美...太想投一票
回復

irishuen 發表於 2009-3-10 14:19:24 |顯示全部樓層
投都很難投呢.....棵棵都想投...
回復

比得大帝 發表於 2009-3-10 15:02:54 |顯示全部樓層
好美好美...太想投一票
小天使 發表於 2009-3-10 13:23

因為是次仿傚歷屆花展, 只限參賽者投票

如果大家想投票的, 我放另一個post公開來讓沒參賽的也來投投票, 不知有沒有興趣

只是玩耍性質的
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-3-10 15:06:47 |顯示全部樓層
當然有啦~~
回復

maggielawkm 發表於 2009-3-10 15:08:36 |顯示全部樓層
咁參賽既人可唔可以玩多次呀~~
即係票站調查咁呀?
回復

比得大帝 發表於 2009-3-10 15:16:22 |顯示全部樓層
是次只接受參賽者投票

其實, 放去 av 板會唔會好 d 呢 ?

Peter 有心有力, 想支持不過支持唔到 因為我唔係 "參賽者" ....
咁都岩, 對 d 唔曉 av 的朋友, 對 av 標準都唔太清楚, 可能只會投多花睇落靘果 d ... 欠 ...
四少 發表於 2009-3-9 22:28

應該是放av版的, 因為我要監控這個post, 而在av版沒權限, 只好當 "美圖分享"放在這裏
回復

12345下一頁