K Blizzard's Bing Cherries

作者: sandy 發表于 2009-3-8 16:34:00
1938 17

潛左水一年, 依家上番水啦 .  生完bb之後 依排才有時間理下d花貓. 估唔到呢棵有咁多lum, 好開心 <仲有好多棵等著開>

好靚既K Blizzard's Bing Cherries 艷紅色既身體, 紫色既面譜

p.s.
-> prodorothyhkg 一年前你送贈既 K Ampallang , 由上年十一月係咁開花, 開到依家三月仲有好多lum仲係度開. 好好生養呀
-> george 之前應承過你如K Blizzard's Bing Cherries有蟲蟲留番比你或同你交換, 依家仲要嗎 ?  不過要等我呢棵開晒花我至掘出來睇下喎.
Copy of 20090308_12.jpg
Copy of 20090308_16.jpg
Copy of 20090308_18.jpg
小女子 發表於 2009-3-8 17:00:51 |顯示全部樓層
好多花 lum ~!
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-3-8 17:58:11 |顯示全部樓層
潛左水一年, 依家上番水啦 .  生完bb之後 依排才有時間理下d花貓. 估唔到呢棵有咁多lum, 好開心

好靚既K Blizzard's Bing Cherries 艷紅色既身體, 紫色既面譜

p.s.
-> prodorothyhkg 一年前你送贈既 K Ampallang , 由上年十一月係咁開花, 開到依家三月仲有好多lum仲係度開. 好好生養呀
-> george 之前應承過你如K Blizzard's Bing Cherries有蟲蟲留番比你或同你交換, 依家仲要嗎 ?  不過要等我呢棵開晒花我至掘出來睇下喎.
sandy 發表於 2009-3-8 16:34

我都想同你交換~ 唔知得唔得呢add3icon
不過,我有既花貓你可能都有...
我暫時搵到小苗有: Kohleria ‘An’s Fairyland’
回復

豔豔 發表於 2009-3-8 18:15:56 |顯示全部樓層
Sandy, 真係好好好耐冇見喇... BB 好嘛?

K Blizzard's Bing Cherries 好靚呀...第一次見咋... ^^
回復

sandy 發表於 2009-3-8 19:54:20 |顯示全部樓層
3# tsoiyiu1009

暫時答唔倒你住. 都要等盆花開完至算. 如有, 到時pm你丫.
回復

sandy 發表於 2009-3-8 19:56:10 |顯示全部樓層
4# 豔豔

BB好好呀. 有心. :-) pm左你
回復

candyafr 發表於 2009-3-8 20:04:44 |顯示全部樓層
Sandy, 你係咪之前用狗狗logo個個.....真的好久不見了
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-3-8 20:06:34 |顯示全部樓層
3# tsoiyiu1009

暫時答唔倒你住. 都要等盆花開完至算. 如有, 到時pm你丫.
sandy 發表於 2009-3-8 19:54

好丫~add6icon
係呢~你個bb而家幾大丫add3icon
回復

sandy 發表於 2009-3-8 20:22:54 |顯示全部樓層
7# candyafr
係呀. 你冇錯. 仲咁好記性. haha
回復

豔豔 發表於 2009-3-8 20:25:04 |顯示全部樓層
6# sandy

Thanks Sandy! =)
回復

sandy 發表於 2009-3-8 20:27:14 |顯示全部樓層
8# tsoiyiu1009

bb岩岩兩個月. 岩岩換左頭像. 頭像果張廿幾日人仔 (未滿月)
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-3-8 20:35:53 |顯示全部樓層
8# tsoiyiu1009

bb岩岩兩個月. 岩岩換左頭像. 頭像果張廿幾日人仔 (未滿月)
sandy 發表於 2009-3-8 20:27

哇~有好多頭髮丫~
我個女一歲果陣都無你個b咁多頭髮...
有無幫佢剃光頭等佢再生過d頭髮丫add3icon
d老人家話會生得靚d咖~不過,我個女就無剃到...add4icon
回復

sandy 發表於 2009-3-8 20:37:26 |顯示全部樓層
12# tsoiyiu1009

初初唸住. 後尾冇啦. 呢排咁凍同埋仲咁細.  講講下都應該唔會剃架啦. kaka
回復

pikyiu 發表於 2009-3-9 12:08:33 |顯示全部樓層
BB好可愛.
回復

peeseela 發表於 2009-3-9 12:35:50 |顯示全部樓層
bb仔定女呀,廿幾日好精靈.
回復

sandy 發表於 2009-3-9 12:56:09 |顯示全部樓層
15# peeseela
BB仔呀
回復

connie925 發表於 2009-3-9 13:26:59 |顯示全部樓層
Hi Sandy,
你好嗎? BB仔好 cute 呀?
回復

sandy 發表於 2009-3-9 13:31:42 |顯示全部樓層
17# connie925
好好呀. 不過真係忙左好多, d花花草早都唔得閒理. d貓生到長"賴賴" , 哈哈.
回復