花草的花草 27/4更新 53頁

作者: 花草之家 發表于 2009-3-6 19:02:46
93607 1051
花草之家 發表於 2009-11-19 15:31:19 |顯示全部樓層

草生話間屋如果真係賣左,影响左其他人就唔好喇!所以我聽草生ge建議,將幅相删除。
回復

Dennis 發表於 2009-11-19 17:06:12 |顯示全部樓層
Dennis,尼2個賤人ge樣巳經沖晒左照片,並且交左俾日班同夜班ge保安(負責這條街道),要密切留意這2個賊add7icon (因為尼2個賤人住係同一條街,仲係同我住個座樓打對面,不過我間屋望唔到佢坐樓。)
尼2個賊住係尼座6 ...
花草之家 發表於 2009-11-19 15:31

住6樓種勒杜鵑?? 佢放嚮露台定天台?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-11-19 17:11:41 |顯示全部樓層
Dennis 發表於 2009-11-19 17:06

種係床下底呀, 呢d賊仔~
回復

花草之家 發表於 2009-11-19 18:12:31 |顯示全部樓層
Dennis 發表於 2009-11-19 17:06

(天台係7樓架)
尼2個賤人係偷返去香港架
保安都話佢地唔係度住,間中回來渡假。。
回復

vincentma 發表於 2009-11-19 20:35:17 |顯示全部樓層
(天台係7樓架)
花草之家 發表於 2009-11-19 18:12

呢 D 人真係 cheap !
回復

1184 發表於 2009-11-19 21:55:40 |顯示全部樓層
呢對賊公賊婆有無人識,起吓佢地個底來聽吓!!!
回復

花草之家 發表於 2009-11-20 13:23:24 |顯示全部樓層
今天在"空間"内看到一位花友在15日給我打招呼,並說可否代為轉載,可惜我意外删除了,看不清是誰,未能回覆,在此多謝這位花友幫忙,謝謝!
請代轉載
回復

花草之家 發表於 2009-11-20 19:00:22 |顯示全部樓層
真係咁既人都有
你不如用佢地個大頭整海報喺屋苑四周張貼, 等所有業主都知道同提防佢地當中有d 咁既賤賊。
仲有, 你真係要諗諗加強保安。
擔泥 發表於 2009-11-16 17:34

已經將尼2個賤人ge惡行,發放左去屋苑ge業主論壇。
多謝關心
回復

Agnes 發表於 2009-11-20 22:11:33 |顯示全部樓層
花草果然唔易 hup,贏哂,d cheap 人應該醒水收檔啦!
花草唔好再咁嬲啦!免得影響周末 happy 興緻.
回復

hellokitty_971 發表於 2009-11-21 17:40:04 |顯示全部樓層
(天台係7樓架)
花草之家 發表於 2009-11-19 18:12

咦~隻花又唔係難搵, 又唔係貴都偷~人渣~
回復

Ulrica 發表於 2009-11-21 18:42:28 |顯示全部樓層
好心啦! 為左個少少錢, 咁辛苦咁淤咁偷返來香港.
咁窮咪種花啦!
回復

hk88688 發表於 2009-11-22 20:31:44 |顯示全部樓層
花草, 咁搞法, 我諗呢兩位笨賊有排唔敢返去渡假add4icon
回復

花草之家 發表於 2009-11-23 13:22:02 |顯示全部樓層
Fanny,我諗佢地要賣樓都得喇!(偷野斷正),我通知晒d有花園ge業主(上埋屋苑業主論壇),要小心尼2個賊呀add7icon
回復

Dennis 發表於 2009-11-23 13:25:47 |顯示全部樓層
花草, 咁搞法, 我諗呢兩位笨賊有排唔敢返去渡假add4icon
hk88688 發表於 2009-11-22 20:31

Fanny, 妳實在形容得太好嘞~~笨賊
天氣咁凍, 再加埋呢2個笨賊, 就真係笨賊加個cool....
回復

花草之家 發表於 2009-11-23 16:02:59 |顯示全部樓層
Fanny, 妳實在形容得太好嘞~~笨賊
天氣咁凍, 再加埋呢2個笨賊, 就真係笨賊加個cool....
Dennis 發表於 2009-11-23 13:25

Dannis,我原本打算回帖讚Fanny形容得好,點知俾你加多個cool~~~笑c我喇add4icon add4icon add4icon
回復

hk88688 發表於 2009-11-23 21:37:37 |顯示全部樓層
Dannis,我原本打算回帖讚Fanny形容得好,點知俾你加多個cool~~~笑c我喇add4icon add4icon add4icon
花草之家 發表於 2009-11-23 16:02

花草, 唔好咁激動, 連名都打錯喇
呢兩位賊公賊婆, 為咗棵勒杜鵑搞到賣樓都唔掂, 出街又怕俾人認到, 仲唔係笨賊, 仲要係大笨賊  仲要加個cooladd7icon
回復

花草之家 發表於 2009-11-24 13:17:55 |顯示全部樓層
花草, 唔好咁激動, 連名都打錯喇
呢兩位賊公賊婆, 為咗棵勒杜鵑搞到賣樓都唔掂, 出街又怕俾人認到, 仲唔係笨賊, 仲要係大笨賊  仲要加個cooladd7icon ...
hk88688 發表於 2009-11-23 21:37

冷靜d冷靜d 傻笑.gif
佢地如果賣樓實要搵地產代理放盤,到時仲醜呀!因為尼處所有ge地產代理都會入去業主論壇睇吓有冇盤架! 我發個張帖仲加左做"精華"帖添呀add7icon
回復

vincentma 發表於 2009-11-24 13:27:32 |顯示全部樓層
我發個張帖仲加左做"精華"帖添呀add7icon ...
花草之家 發表於 2009-11-24 13:17

厲害厲害!所以做人唔可以行差踏錯!實有人知架!^.^
回復

JicJicmom 發表於 2009-11-24 13:32:45 |顯示全部樓層
697# 花草之家

2位笨賊只係為左一棵勒杜鵑 ~~ 咁呢棵勒杜鵑堪稱全世界最貴0既勒杜鵑囉~~~
只係為左一時之快, 都唔知為乜...... 去花卉世界買一棵都係幾廿蚊咋嘛 ~
回復

Monse 發表於 2009-11-24 19:14:23 |顯示全部樓層
697# 花草之家

2位笨賊只係為左一棵勒杜鵑 ~~ 咁呢棵勒杜鵑堪稱全世界最貴0既勒杜鵑囉~~~
只係為左一時之快, 都唔知為乜...... 去花卉世界買一棵都係幾廿蚊咋嘛 ~ ...
JicJicmom 發表於 2009-11-24 13:32

唔係幾廿蚊而係十幾蚊咋......幾蚊都仲有吖.  
回復