出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
51630 921
EE閒人 發表於 2009-3-6 15:24:48 |顯示全部樓層
Hellokitty, 剛剛中銀入了數,$7.4; 會 PM你我的地址。唔該晒! RIMG1218a.jpg
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-6 16:41:48 |顯示全部樓層
明天會寄出,謝謝~
回復

Little_Monster 發表於 2009-3-7 22:13:14 |顯示全部樓層
我都收到la..我都有贈品..多謝o西~
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-9 12:31:18 |顯示全部樓層
不要客氣~
回復

Peggy 發表於 2009-3-9 17:23:03 |顯示全部樓層
每份只售 $2

A-- 英國青豆角 -- 6粒一份 (68份)

B-- 甜碗豆 -- 6粒一份 (23份)

C-- 四季香蔥 -- 90粒以上一份 (57份)

D-- 黃色車厘茄 -- 8粒一份 (18份)

E-- 芫茜 -- 50粒以上一份 (29份)

F-- 泰國莧菜 --300 ...
hellokitty_971 發表於 2009-3-3 11:06

Hi, do you still have anything available?  Thanks.
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-9 18:12:01 |顯示全部樓層
暫時未有,謝謝~
回復

肥倫 發表於 2009-3-10 11:57:37 |顯示全部樓層
已收到了,很多謝你細心的包裝,但我想問那兩種球狀植物用甚麼泥/成份種最好,種子是不是用有機泥種最好,請指教
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-10 12:19:31 |顯示全部樓層
普通既培養土已經得架啦,去球根版有好多資料,易種花靚~
回復

mandywowo 發表於 2009-3-11 00:44:58 |顯示全部樓層
請問仲有無各一份
F-- 泰國莧菜 --300粒以上一份

G-- 泰國青/紅燈籠椒--20粒一份

H-- 紅莧菜 -- 200粒以上一份

I-- 韓國紅生菜 --50粒以上一份

可以網上過數再pm你嗎?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-11 01:51:37 |顯示全部樓層
請問仲有無各一份
F-- 泰國莧菜 --300粒以上一份

G-- 泰國青/紅燈籠椒--20粒一份

H-- 紅莧菜 -- 200粒以上一份

I-- 韓國紅生菜 --50粒以上一份

可以再pm你嗎? ...
mandywowo 發表於 2009-3-11 00:44

有,可以網上過數,過數後pm我資料,查核後會寄出,謝謝~
回復

mandywowo 發表於 2009-3-11 13:38:30 |顯示全部樓層
咁啱要出街所以我用機入左lu, 麻煩你~ thx!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-11 19:07:02 |顯示全部樓層
明天寄出,謝謝~
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-13 11:05:21 |顯示全部樓層

你貼錯區~~~
回復

lee_3008hk 發表於 2009-3-13 13:31:25 |顯示全部樓層
四季香蔥
芫茜
泰國莧菜
紅莧菜
韓國紅生菜
日本萵苣
各1份~ 如果有我今日去入錢比你ar~ ^ ^
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-14 10:36:01 |顯示全部樓層
四季香蔥
芫茜
泰國莧菜
紅莧菜
韓國紅生菜
日本萵苣
各1份~ 如果有我今日去入錢比你ar~ ^ ^
lee_3008hk 發表於 2009-3-13 13:31

全部都有,留起俾你,謝謝~
回復

Peggy 發表於 2009-3-14 23:46:58 |顯示全部樓層
F-- 泰國莧菜 --300粒以上一份 (50份)
H-- 紅莧菜 -- 200粒以上一份 (32份)
J-- 日本萵苣 --30至40粒一份 (6份)
K-- 油麥菜 --70至80粒一份 (5份)
L-- 白菜 -- 400粒以上一份 (6份)
M-- 菠菜 -- 50至60粒一份 (5份)
N-- 超甜粟米 ---7至8粒一份 (4份)
O-- 黃色甜燈籠椒--- 20粒以上一份 (20份)
P-- 泰國迷你苦瓜--- 5粒一份(10份)

Still available? tks.
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-15 12:41:36 |顯示全部樓層
H-- 紅莧菜 -- 200粒以上一份 (32份)
L-- 白菜 -- 400粒以上一份 (6份 ...
Peggy 發表於 2009-3-14 23:46

20x1.4=$21.4,謝謝~
回復

mplc 發表於 2009-3-15 15:28:55 |顯示全部樓層
I-- 韓國紅生菜 --50粒以上一份 (40份)
Q -- 金南瓜 -- 6粒一份(10份)

請問以上有嗎?
回復

vicky 發表於 2009-3-15 16:09:57 |顯示全部樓層
L-- 白菜 -- 400粒以上一份 (6份)

请问这些还有吗
回復

hellokitty_971 發表於 2009-3-15 18:10:51 |顯示全部樓層
Q -- 金南瓜 -- 6粒一份(10 ...
mplc 發表於 2009-3-15 15:28

有的~12+1.4=$13.4入數後上載在帖內,謝謝~
回復