深圳南澳行(活動招集)完滿結束

作者: KUNO 發表于 2009-2-23 02:13:28
29253 460
亞實 發表於 2009-3-15 23:06:52 |顯示全部樓層
最多我下次比個特別禮待你啦!
KUNO 發表於 2009-3-15 23:05

我想唔需要了,
我唔會再報名了, THANK YOU !!!
我比較喜歡公平 !!!
回復

四少 發表於 2009-3-16 00:59:13 |顯示全部樓層
我想唔需要了,
我唔會再報名了, THANK YOU !!!
我比較喜歡公平 !!!
sifenamok 發表於 2009-3-15 23:06

以人為本, 大家都係想開心姐
goodman 佢唔係常可留係 香港, 而且亦算係 KUNO 本身的朋友, 其實 KUNO 可以唔公開 "13,14" 照樣 post 12位, goodman 是私人朋友就如 KUNO 同事可不用向其他人交待, 公開, 相信只係想給認識 goodman 的其他人高興一下人氣 goodman 都會去嘛 ....

有來有往, 大家將就下 ... 咁會開心 d ... 我都無得去 KUNO 下次你要優待我
回復

KUNO 發表於 2009-3-16 01:19:47 |顯示全部樓層
以人為本, 大家都係想開心姐
goodman 佢唔係常可留係 香港, 而且亦算係 KUNO 本身的朋友, 其實 KUNO 可以唔公開 "13,14" 照樣 post 12位, goodman 是私人朋友就如 KUNO 同事可不用向其他人交待, 公開, 相信只係想 ...
四少 發表於 16/3/2009 00:59

我幾時唔優待你先!
回復

Sylvia 發表於 2009-3-16 13:33:24 |顯示全部樓層
梳馬尾唔得呀,頭髮好長,又多又重,梳馬尾頭皮好痛架!都係夾夾好 d !
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-13 09:50

唔係您痛, 係個頭皮痛, 您真攪野
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-16 14:20:31 |顯示全部樓層
你捉我字蚤?
回復

ToTo 發表於 2009-3-17 13:08:05 |顯示全部樓層

我都好鍾意食海鮮架,係我至愛
請問應該點樣去呢,咁食法要幾錢~~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-17 13:11:31 |顯示全部樓層

領隊話大約300人仔左右!

領隊仲話:
如果自己去南澳的話,可以喺粉嶺火車站對面名都中心乘坐往南澳嘅過關巴士直去南澳遊覽.
但係因為漁排唔係公開經營,所以只做熟人生意.不過除此之外南澳都仲有好多好玩好食嘅地方.
回復

ToTo 發表於 2009-3-17 13:45:49 |顯示全部樓層
187# 虛宿寶瓶

魚排唔公開.....咁咪食唔到咁好味既野食囉......
咁除左魚排,南澳仲有邊到可以食到差不多野海鮮宴呀,可唔可以介紹下....因為我地可能自己駕車去
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-17 13:51:45 |顯示全部樓層
揸車?你住邊架?你有港深牌?
南澳有咩玩?你上網 search 下啦,南澳係魚港,有好多海鮮吃架!
回復

KUNO 發表於 2009-3-17 22:38:25 |顯示全部樓層
187# 虛宿寶瓶

魚排唔公開.....咁咪食唔到咁好味既野食囉......
咁除左魚排,南澳仲有邊到可以食到差不多野海鮮宴呀,可唔可以介紹下....因為我地可能自己駕車去 ...
ToTo 發表於 17/3/2009 13:45

喺南澳海鮮街有好多好多專營海鮮嘅食市,不過要仔細睇真啲價錢,小心比人當羊鼓.
回復

johnny 發表於 2009-3-18 08:30:47 |顯示全部樓層
Too bad....I can't go this time. You all enjoy the tasty seafood.
回復

KUNO 發表於 2009-3-18 12:49:44 |顯示全部樓層
Too bad....I can't go this time. You all enjoy the tasty seafood.
johnny 發表於 18/3/2009 08:30

下次再一起去吖,不如去山上健行也好喔!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-20 10:17:23 |顯示全部樓層
  星期日就係啦,好野好野!希望o個日好天,但又唔好咁熱啦!
回復

vivi 發表於 2009-3-20 10:26:31 |顯示全部樓層
虛宿寶瓶 發表於 2009-3-20 10:17

你就好啦

幫我食埋我果份呀
幫我問候下kimkim添
唔該晒呀
回復

KUNO 發表於 2009-3-20 10:35:58 |顯示全部樓層
虛宿寶瓶 發表於 20/3/2009 10:17

大家記住10:00am之前要來到集合唔可以遲,因為車唔會等人,班次好疏.遲到嘅一定唔會等.
仲有找換好足夠人民幣同人民幣碎紙以供找續,唔係到時冇咁多錢找.
另外朝早嗰程巴士要hk$50一位,又係嗰句,準備碎紙一齊買票.
ok?
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-20 11:03:02 |顯示全部樓層
大家記住10:00am之前要來到集合唔可以遲,因為車唔會等人,班次好疏.遲到嘅一定唔會等.
仲有找換好足夠人民幣同人民幣碎紙以供找續,唔係到時冇咁多錢找.
另外朝早嗰程巴士要hk$50一位,又係嗰句,準備碎紙一齊買票.
ok? ...
KUNO 發表於 2009-3-20 10:35

即係粉嶺火車站經沙頭角口岸過關個段就 $50? 咁出租車係咪即係打的呀?要的幾耐至到架?
食完晚飯由南澳去羅湖大約要幾耐呢?

日           期 : 2009年3月22日
地           點 : 深圳南澳
集  合  地  點 : 粉嶺火車站大堂
集  合  時  間 : 10:00am
限  制  人  數 : 12人
出  發  時  間 : 10:30am 於粉嶺火車站附近乘坐沙巴經沙頭角口岸過關 , 再轉乘出租車往南澳 .
預計到達時間 : 12:00pm 到達南澳海上私人漁排先用午餐 , 之後再安排返回上岸四處遊覽 .
海鮮晚宴時間 : 約16:00pm再返回漁排挑選海鮮及菜式開始晚宴 .
預  計  費  用 : 車資連同午餐及晚餐費用每人約300元人民幣 , 實際費用需要視乎當日人數及所挑選海鮮價格而定 . (上次13位每人217元人民幣)
預計結束時間 : 19:00pm於南澳乘坐出租車往羅湖口岸過關返港及解散 .
注意事項    1 : 必須帶備有效之回鄉證或回鄉卡 .
注意事項    2 : 請先自行預早準備足夠付款之人民幣 .
注意事項    3 : 於集合前請先自行進食早餐 .
注意事項    4 : 於岸上遊覽活動時為免失散請勿自行離隊 .
回復

KUNO 發表於 2009-3-20 11:07:52 |顯示全部樓層
即係粉嶺火車站經沙頭角口岸過關個段就 $50? 咁出租車係咪即係打的呀?要的幾耐至到架?
食完晚飯由南澳去羅湖大約要幾耐呢?

日           期 : 2009年3月22日
地           點 : 深圳南澳
集  合  地  點 :  ...
虛宿寶瓶 發表於 20/3/2009 11:03

今次我哋喺粉嶺坐過關巴士直去南澳,食完午餐先上岸再叫車去玩.
記住袋多少少人仔呀!南澳街市有好多好食嘅嘢買咖!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-3-20 11:15:41 |顯示全部樓層
又食又拎又影相?咁要生多對手喎!
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-3-20 11:31:43 |顯示全部樓層
咁咁咁.....要唔要帶定架私家車裝貨add3icon
回復

KUNO 發表於 2009-3-20 13:11:57 |顯示全部樓層
未有我電話嘅,pm比我留電話啦!
回復