E. Ronnie走莖 4 條 【已結束】

作者: hiflower 發表于 2009-2-19 21:32:56
1876 18

分享E. Ronnie走莖 4 條 《1條4吋、3條1.5吋》先到先選。

請注意:
1. 盒子唔好太小及可以放入郵筒,要注意郵費 。
2. 信封面註明網名及"分享E. Ronnie走莖"。

交收方法: 郵寄 “請自備回郵信封及盒子”

排隊後pm我取地址

煩請複印排隊表。
在這排隊:
1. sisterpig1條4吋 【已收回郵,並在23/2寄出】
2. hyacinth 【已於23/2寄出】
3.任志剛 【已收回郵,並在23/2寄出】
4 march 【已收回郵,並在24/2寄出】

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

於4月7日再加的E. Ronnie走莖 2 條 《1條約4吋、1條約2吋》先到先選。

請在此排隊,分享安排請參閱#1帖.

1. athernas  (1條約4吋) 【已於14/4寄出】
2. happymiu (1條約2吋) 【已於9/4完成面交】

註:全部走莖會在收到回郵後過完復活節假期才會寄出。
sisterpig 發表於 2009-2-19 21:48:11 |顯示全部樓層

在這排隊:
1. sisterpig1條4吋
2.
3.
4.
回復

任志剛 發表於 2009-2-19 22:34:50 |顯示全部樓層
在這排隊:
2. hyacinth
3.任志剛
4.
回復

march 發表於 2009-2-19 23:37:57 |顯示全部樓層
在這排隊:
2. hyacinth
3.任志剛
4 march
回復

hiflower 發表於 2009-2-24 12:08:01 |顯示全部樓層
全部走莖已經寄出,請留意信箱。
1. sisterpig1條4吋 【已在23/2寄出】
2. hyacinth 【已在23/2寄出】
3.任志剛 【已在23/2寄出】
4 march 【已在24/2寄出】
回復

任志剛 發表於 2009-2-24 20:23:34 |顯示全部樓層
今日已收到, 並已下種了, 多謝.
回復

march 發表於 2009-2-25 20:58:06 |顯示全部樓層
小苗安全回家,狀態很好,已經下種了!謝
回復

sisterpig 發表於 2009-2-25 22:26:56 |顯示全部樓層
今日已收到, 多謝晒 .
回復

hiflower 發表於 2009-2-27 18:18:55 |顯示全部樓層
先謝謝您先.我今天收到了,郵局說是因為經人手時,令信封破了,所以才會現在才收到.另外,您寫的字很清秀,而且走莖也很健康.遺我不知道是否插在泥土中即可,請指教. ...
hyacinth 發表於 2009-2-26 17:11

已覆pm。
回復

hiflower 發表於 2009-4-7 15:54:12 |顯示全部樓層

再加E. Ronnie走莖 2 條 《1條約4吋、1條約2吋》先到先選。

1.
2.
回復

athernas 發表於 2009-4-7 16:24:45 |顯示全部樓層

再加E. Ronnie走莖 2 條 《1條約4吋、1條約2吋》先到先選。

1.athernas  1x4 吋(tks)
2.
回復

happymiu 發表於 2009-4-7 16:25:12 |顯示全部樓層

1.happymiu (1條約4吋, thx)
2.
回復

薔薇 發表於 2009-4-7 16:28:35 |顯示全部樓層

1.happymiu (1條約4吋, thx)
2.薔薇
回復

薔薇 發表於 2009-4-7 16:35:38 |顯示全部樓層
o, 我好似遲著呢, 唔緊要, 我等你下次再分享.
回復

hiflower 發表於 2009-4-7 17:29:30 |顯示全部樓層

1. athernas  (1條約4吋) 【已於14/4寄出】
2. happymiu (1條約2吋) 【已於9/4完成面交】

註:全部走莖會在收到回郵後過完復活節假期才會寄出。
回復

hiflower 發表於 2009-4-7 17:29:54 |顯示全部樓層
o, 我好似遲著呢, 唔緊要, 我等你下次再分享.
薔薇 發表於 2009-4-7 16:35

抱歉,下次有我再通知你。
回復

happymiu 發表於 2009-4-9 21:34:19 |顯示全部樓層
已經面交左喇.. 好多謝你呀 hiflower, d 走莖好新鮮健康..我會好好對佢地架..
另外, 仲好感謝你送俾我既"驚喜", 令我可以忘記今日係到遇到既不平事, 並且再次相信99%既花友都係真心分享....Big Thanks.
回復

hiflower 發表於 2009-4-11 20:21:38 |顯示全部樓層
已經面交左喇.. 好多謝你呀 hiflower, d 走莖好新鮮健康..我會好好對佢地架..
另外, 仲好感謝你送俾我既"驚喜", 令我可以忘記今日係到遇到既不平事, 並且再次相信99%既花友都係真心分享....Big Thanks. ...
happymiu 發表於 2009-4-9 21:34

不用客氣。
回復

athernas 發表於 2009-4-15 10:45:48 |顯示全部樓層
收到啦,仲包得好好添.多謝分享.
回復