如果妳地去睇樓後 , 發現間屋有鬼 , 您仲租唔租 ?

作者: carlo 发表于 2009-2-13 01:53:27
6481 65
如果妳地去睇樓後 , 發現間屋有鬼 , 您仲租唔租呀 ?   但係我好鐘意間屋喎 !
cross 發表於 2009-2-13 08:13:02 |顯示全部樓層
我還ok..不太信..
jellyfishy 發表於 2009-2-13 08:50:30 |顯示全部樓層
發現間屋有鬼???? 佢搞住你, 你仲有興趣住? 可否詳細d講呀?
oneonewe 發表於 2009-2-13 08:54:09 |顯示全部樓層
有鬼.....佬???
虛宿寶瓶 發表於 2009-2-13 09:43:48 |顯示全部樓層
有鬼但又好鐘意!我會搵埋師父再去睇過,師父話有得攪乾淨咪搬囉,冇得攪就當然唔搬入去啦!
比得大帝 發表於 2009-2-13 09:48:14 |顯示全部樓層
如果妳地去睇樓後 , 發現間屋有鬼 , 您仲租唔租呀 ?   但係我好鐘意間屋喎 !
carlo 發表於 2009-2-13 01:53

緊係租啦, 個業主都知有鬼一定會租便宜D啦

哩家嘢我唔信嘅, 如果你感覺有鬼, 應該係間樓之光源唔好, 又或間隔做成些陰暗位, 令人唔舒服.

如果你鐘間屋, 揾裝師傅執執佢, 做光猛些
claudiatang 發表於 2009-2-13 11:03:57 |顯示全部樓層
是你自己感覺到或是聽人說或上網查到有~~~~~~~~鬼...........
hellokitty_971 發表於 2009-2-13 11:34:33 |顯示全部樓層

如果好便宜又唔太猛緊係租啦,幾時都怕窮先怕鬼
比得大帝 發表於 2009-2-13 12:18:11 |顯示全部樓層
當你窮過鬼嘅時候, 鬼都驚咗你
carlo 發表於 2009-2-13 13:58:35 |顯示全部樓層
我還ok..不太信..
cross 發表於 2009-2-13 08:13

我信 , 不過唔太驚 ..... ( 大吉利是  )
carlo 發表於 2009-2-13 13:59:58 |顯示全部樓層
發現間屋有鬼???? 佢搞住你, 你仲有興趣住? 可否詳細d講呀?
jellyfishy 發表於 2009-2-13 08:50

昨日搵師傅睇 ,  師傅講都 OK 既 , 係有鬼仔  - 師傅話可以叫業主接番佢走 , 不過打左電話比地產 , 佢話唔會咁問業主 , 所以都証實唔到係唔係 ......  師傅話呢 D 好小事 , 自己拜 , 叫佢走都得 .
carlo 發表於 2009-2-13 14:00:43 |顯示全部樓層
有鬼.....佬???
oneonewe 發表於 2009-2-13 08:54

HAHHAA ~ 唔係呀  !   係小朋友呀 !
vivi 發表於 2009-2-13 14:02:56 |顯示全部樓層
"鬼" 呢D野
你唔驚佢就得o架啦
carlo 發表於 2009-2-13 14:03:30 |顯示全部樓層
緊係租啦, 個業主都知有鬼一定會租便宜D啦

哩家嘢我唔信嘅, 如果你感覺有鬼, 應該係間樓之光源唔好, 又或間隔做成些陰暗位, 令人唔舒服.

如果你鐘間屋, 揾裝師傅執執佢, 做光猛些 ...
Peter 發表於 2009-2-13 09:48

講左咁耐 , 得您一個唔信     間屋好光架 !  得都 FEEL 唔到野
唔肯平呀 !   市價咋 !  
carlo 發表於 2009-2-13 14:08:47 |顯示全部樓層
是你自己感覺到或是聽人說或上網查到有~~~~~~~~鬼...........
claudiatang 發表於 2009-2-13 11:03

上網查到有兇案 , 咁就問地產 . 地產未覆我 ,  咁我又諗住租 , 所以就約左師傅睇 ...... 咁師傅話間屋一般啦 ,  無好無衰 , 都住得 , 只係有鬼仔 , 不過如果業主 LAW 番佢走就 OK , 但係地產唔肯同佢講 - 咁又係 - 如果人地真係無養鬼仔 , 咁點算 !
carlo 發表於 2009-2-13 14:10:11 |顯示全部樓層
有鬼但又好鐘意!我會搵埋師父再去睇過,師父話有得攪乾淨咪搬囉,冇得攪就當然唔搬入去啦!
虛宿寶瓶 發表於 2009-2-13 09:43

師傅話呢 D 好小事 , 自己拜 , 叫佢走都得 .  不過肯唔肯走又係另一件事 ~
carlo 發表於 2009-2-13 14:11:05 |顯示全部樓層
如果好便宜又唔太猛緊係租啦,幾時都怕窮先怕鬼
hellokitty_971 發表於 2009-2-13 11:34

HAHA ~ 咁都岩 !   不過唔平呀 !   市價
jellyfishy 發表於 2009-2-13 14:11:09 |顯示全部樓層
有兇案添呀?!  hello kitty 頭...
carlo 發表於 2009-2-13 14:11:35 |顯示全部樓層
當你窮過鬼嘅時候, 鬼都驚咗你
Peter 發表於 2009-2-13 12:18

咁都係呀 !
carlo 發表於 2009-2-13 14:12:21 |顯示全部樓層
有兇案添呀?!  hello kitty 頭...
jellyfishy 發表於 2009-2-13 14:11

唔係果區 ,
1234下一頁