又話係大嶼山長沙會有呢間酒店

作者: phyllis-sam 發表于 2009-2-12 00:14:41
3279 5
有個老友係好耐之前 , Send 咗一個 e-mail 比我 , 仲言之鑿鑿咁話比我聽 ,

話係大嶼山長沙會起一間好有度假 feel 的酒店 , 仲有相比我睇 , 話 我一見到 , 連口水都流咗出來 , 咁正

仲要係香港 , 佢仲 send 咗一批相比我睇 , 等我仲滿懷希望 , 一直係咁等等等 ,一等就三年 , 到依家連一啲聲氣都冇 ,

我纜諗佢實係又整估我 .

我又做咗一次豬丙
jellyfishy 發表於 2009-2-12 00:33:36 |顯示全部樓層
'we hope'
你真係做左豬丙呀?
回復

草民 發表於 2009-2-12 01:05:08 |顯示全部樓層
前朝八萬五,而家唔提即是唔存在啦。
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-12 09:43:40 |顯示全部樓層
呢輯相我見過好多次啦!收過不知幾多個 email ,我唔記得左邊度,但一定唔係香港囉!你o個個朋友真係夠哂朋友啊!
回復

heiheimama 發表於 2009-2-12 10:28:05 |顯示全部樓層
我俾d堅料你:政府的確係2004年進行過一個可行性研究,出埋報告書(我看過),提出在長沙起沙巴式resort推動旅遊業.但係因為交通同環保方面過唔到骨,而且初步問過大財團意見唔係咁熱烈(當時有問過banyan tree),最後就擱置左...
回復

claudiatang 發表於 2009-2-12 13:01:01 |顯示全部樓層
迫香港市民一定要出外消費﹗
回復