Sinn. sp. 'Rio das Pedras' (魚骨頭) 種子 (結束)

作者: Grace 發表于 2008-12-29 17:42:04
3858 21

Sinn. sp. 'Rio das Pedras' (魚骨頭) 種子
數量 : 2 份 (每份一果莢)

分享資格 : 未接受過 '魚骨頭苗 / 種子' 分享的花友
交收 : a) 郵寄, 請寄回郵信封給我.
         b) 荃灣 MTR 交收

請先登記, 在確認其分享資格後, 會 pm 地址給你們.
1)toniaaa(thanks!) <---已 pm
2)o_yeah(thanks) <---已 pm
toniaaa 發表於 2008-12-29 18:24:47 |顯示全部樓層
1)toniaaa(thanks!)
2)
回復

o_yeah 發表於 2008-12-29 18:35:22 |顯示全部樓層
2)o_yeah(thanks)
回復

Grace 發表於 2008-12-31 16:16:05 |顯示全部樓層
2)o_yeah(thanks)
o_yeah 發表於 2008-12-29 06:35 PM

種子今日寄出, 收到後請回覆.
回復

Grace 發表於 2009-1-6 16:38:33 |顯示全部樓層
2)
toniaaa 發表於 2008-12-29 06:24 PM

toniaaa
到現在還未收到你的回郵信封, 現當你自動棄權.

各位花友, 再加分享 2 份種子, 有冇人有興趣 ?
分享資格 : 未接受過 '魚骨頭苗 / 種子' 分享的花友, 曾於 2008年12月31日或之前向 av 版有發言的花友
交收方法 : a) 郵寄, 請寄回郵信封給我.
               b) 荃灣 MTR 交收

請排隊登記 :
1) pauline <---已 pm
2) athernas <---已 pm
回復

carmen 發表於 2009-1-7 20:09:16 |顯示全部樓層
!) carmen (thx!)
回復

Grace 發表於 2009-1-7 20:32:29 |顯示全部樓層
!) carmen (thx!)
carmen 發表於 2009-1-7 08:09 PM

hi carmen
你有沒有在 2008年12月31日或之前向 av 版發言 (發帖 or 回帖) 呢 ?
請提供 link.
thx~
回復

carmen 發表於 2009-1-7 22:29:39 |顯示全部樓層
哦... 沒有啊! 咁算囉!
回復

pauline 發表於 2009-1-7 22:33:08 |顯示全部樓層

1) pauline我有啊!

http://hkplants.com/viewthread.php?tid=24875
回復

Grace 發表於 2009-1-10 11:44:07 |顯示全部樓層
1) pauline我有啊!

http://hkplants.com/viewthread.php?tid=24875
pauline 發表於 2009-1-7 10:33 PM

種子今日寄出, 請留意信箱, 收到後請回覆確認.
回復

pauline 發表於 2009-1-12 15:47:57 |顯示全部樓層
GRACE :
已收到了種子, 謝謝!
pauline
回復

Grace 發表於 2009-1-21 13:34:05 |顯示全部樓層
2)
toniaaa 發表於 2008-12-29 06:24 PM

種子今日寄出, 留意信箱, 收到後請回覆確認.
回復

athernas 發表於 2009-1-21 23:34:47 |顯示全部樓層

請問係唔係還有一份呀?我想要啊.我回的貼呀:
http://www.hkplants.com/viewthre ... mp;page=1#pid298946

可以嗎?
回復

Grace 發表於 2009-1-21 23:46:51 |顯示全部樓層
http://www.hkplants.com/viewthre ... mp;page=1#pid298946

可以嗎?
athernas 發表於 2009-1-21 11:34 PM

係呀, 仲有呀, 收 pm.

再送出 6 份種子 (剛剛成熟), 仲有冇花友有興趣呢 ?
今次既分享條件係 : "未接受過我分享" 及 "2008年12月31日或之前註冊的花友"
交收 : 只限郵寄, 請寄回郵信封給我.

請排隊 :
1) farfeifar <--已 pm
2)
3)
4)
5)
6)
回復

toniaaa 發表於 2009-1-22 18:07:24 |顯示全部樓層
收到了,你很好人的說!
回復

Grace 發表於 2009-1-29 11:27:13 |顯示全部樓層

可以嗎?
athernas 發表於 2009-1-21 11:34 PM

種子今日寄出, 留意信箱, 收到後請回覆確認.
回復

athernas 發表於 2009-2-2 12:36:32 |顯示全部樓層
16# Grace

收到啦,多謝分享.
回復

farfeifar 發表於 2009-2-3 14:29:00 |顯示全部樓層
今次既分享條件係 : "未接受過我分享" 及 "2008年12月31日或之前註冊的花友"

請排隊 :
1)farfeifar(thanks!!!!)
2)
回復

Grace 發表於 2009-2-11 13:41:33 |顯示全部樓層

請排隊 :
1)farfeifar(thanks!!!!)
2) ...
farfeifar 發表於 2009-2-3 02:29 PM

種子今日寄出, 請留意信箱, 收到後請回帖.
回復

Grace 發表於 2009-2-18 22:36:13 |顯示全部樓層
冇人有興趣, 結束 !
回復

12下一頁