Sinn. Beauty 球莖【已結束】

作者: hiflower 发表于 2008-12-28 12:12:15
1187 9

Sinn. Beauty 小球莖2份

請注意:
1. 盒子不用太大 。
2. 信封面註明網名及"分享Sinn. Beauty 球莖"。

交收方法: 郵寄 “請自備回郵信封及盒子”

排隊後pm我取地址

煩請複印排隊表。
在這排隊:
1. PAULINE 【已於31 Dec, 08寄出回郵】
2. Keith  【已於5 Jan, 09寄出回郵】
pauline 發表於 2008-12-28 12:15:30 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. PAULINE (THANK!) 1, 2都無問題, 多謝您, 很開心!
2.
Keith 發表於 2008-12-28 12:25:05 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. PAULINE (THANK!) 1, 2都無問題, 多謝您, 很開心!
2.Keith (Thanks)
大白燦 發表於 2008-12-28 12:25:26 |顯示全部樓層
在這排隊:
2. 大白燦 (tks! ) any one is OK
o_yeah 發表於 2008-12-28 12:39:50 |顯示全部樓層
如果可以我想後補啊,唔知得唔得呢?
hiflower 發表於 2008-12-28 12:43:51 |顯示全部樓層
如果可以我想後補啊,唔知得唔得呢?
o_yeah 發表於 2008-12-28 12:39

對不起。暫時沒有了,等下次有再分享吧!
hiflower 發表於 2008-12-31 13:17:20 |顯示全部樓層
已收到PAULINE的回郵並已寄出,請留意信箱。
pauline 發表於 2009-1-2 16:08:19 |顯示全部樓層
hiflower, 我已收到了, 謝謝您, 今晚就種晒佢.
hiflower 發表於 2009-1-5 11:22:40 |顯示全部樓層
已收到Keith的回郵將在今天寄出,請留意信箱。
Keith 發表於 2009-1-7 18:30:52 |顯示全部樓層
已收到 ,Thank you.