大家覺得新版面好唔好啊

作者: yuwaiman 发表于 2008-12-21 17:20:04
5588 31
單選投票, 共有 48 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

33.33% (16)
4.17% (2)
12.50% (6)
50.00% (24)
您所在的用戶組沒有投票權限
kwanyeehui 發表於 2008-12-21 17:59:58 |顯示全部樓層
多左D色彩.
cyhh 發表於 2008-12-21 19:58:20 |顯示全部樓層
Check pm有d問題,有時會有重覆,有部份又搵唔返…
cotychan 發表於 2008-12-21 20:59:21 |顯示全部樓層
我都覺得PM有問題,我搵唔番之前寄出去嗰啲,寄入嗰啲就喺度.
小孩子 發表於 2008-12-21 22:42:49 |顯示全部樓層
最頂白色底好似硬係有種未完全既感覺咁....
tsoiyiu1009 發表於 2008-12-21 23:02:59 |顯示全部樓層
Check pm有d問題,有時會有重覆,有部份又搵唔返…
cyhh 發表於 2008-12-21 19:58

係呢...add8icon 重覆左果d, 若果刪除其中一個, 兩個都會一齊刪除埋...add1icon
如果睇翻某個人全部PM d PM好混亂...好似有d出現時差咁...次序調亂左...add5icon
Donder 發表於 2008-12-21 23:08:52 |顯示全部樓層
個人意見,  只能話 OK, 不是  幾好,   也不是   唔好
maplejoe 發表於 2008-12-21 23:24:11 |顯示全部樓層
都係唔係好慣咁!d字又細隻左!
suxing 發表於 2008-12-22 01:49:35 |顯示全部樓層
個人意見:我喜歡舊版.
可能是習慣了,特別是短信,好難搵到以前的.
yuwaiman 發表於 2008-12-22 08:23:56 |顯示全部樓層
我都覺得PM有問題,我搵唔番之前寄出去嗰啲,寄入嗰啲就喺度.
cotychan 發表於 2008-12-21 20:59

同意啊
JicJicmom 發表於 2008-12-22 12:02:22 |顯示全部樓層
唉 ..... 我 delete 左好多 pm , 好似重覆左咁 , 但原來唔係  ,於是 ....我delete 左一d未睇0既 pm ....
everydayfan 發表於 2008-12-22 14:15:27 |顯示全部樓層
舊板好似可以一次過睇既野多D, 新板空位太多喇
sammyzoe 發表於 2008-12-22 15:15:53 |顯示全部樓層
舊版睇post易睇好多.
新版分隔線太淺色,
置頂同一般post較難一眼分清呢.
蘑菇 發表於 2008-12-22 15:26:51 |顯示全部樓層
同意啊
yuwaiman 發表於 2008-12-22 08:23

我都係呀!! 不過唔知點解,用又可以"搜尋"番send俾人嘅短消息喎!?   249.gif
cyhh 發表於 2008-12-22 18:41:45 |顯示全部樓層
同埋啱啱發現一個問題, 就係睇番d舊post, d相細左一部份嘅?(右邊有一部份冇左...)
peter1953 發表於 2008-12-22 18:44:02 |顯示全部樓層
有新鮮感!
hk88688 發表於 2008-12-22 18:46:52 |顯示全部樓層
啱啱仲發覺PM咗短消息, 明明見寫住成功發出, 但轉頭check返, 竟然失咗蹤
orchids 發表於 2008-12-22 19:02:18 |顯示全部樓層
我都想反映一下新system嘅問題.
已前個system將短消息分為兩類,現在我只能看到由別人發給我的短消息,由我發給別人連帶人家的回覆及我的回覆都找不到.
上傳的相片file size被減半,相片亦不能全圖顯示,要click入圖片才能顯示全圖.
就像這裡的三張相片,http://www.hkplants.com/viewthre ... &extra=page%3D1
BanbieChan 發表於 2008-12-23 10:53:05 |顯示全部樓層
呢個唔係新版面丫

今次更新,主要把數據重新排了一次和更新了個人空間和論壇的版本.
因為圖片和數據都比較多,所以用了不少時間.
而令到論壇的LAYOUT都未有時間完成.
或者大家先使用這個原始版本,我都知有很多地方不方便.
我會稍後慢慢 ...
minmin 發表於 2008-12-20 06:34
格子 發表於 2008-12-23 11:16:51 |顯示全部樓層
有無人可以教我點樣找回自己發出既短消息啊?
12下一頁