好好笑 ^^

作者: 擒擒青 发表于 2008-10-20 00:07:26
1854 17
RNW 發表於 2008-10-20 18:04:56 |顯示全部樓層
真係咩人都有
tata 發表於 2008-10-20 18:12:50 |顯示全部樓層
好明顯佢係有問題, 一係精神, 一係荷包
Tony 發表於 2008-10-20 19:56:26 |顯示全部樓層
似精神有問題
s20051179 發表於 2008-10-20 20:00:18 |顯示全部樓層
笑死我拉!
tongtony 發表於 2008-10-20 22:36:38 |顯示全部樓層
原帖由 tata 於 2008-10-20 18:12 發表
好明顯佢係有問題, 一係精神, 一係荷包

應該是兩者都有
曉文 發表於 2008-10-21 09:19:20 |顯示全部樓層
膠膠地
要免費,仲要咁多要求
低b仔
俾人罵都抵
南極星 發表於 2008-10-28 14:56:16 |顯示全部樓層
呢個人唔理佢係男定女,佢己經好明顯話比大家知,佢 / 佢屋企人要呃綜緩,年輕力壯,有手有腳,人地阿公阿婆都去執紙皮、報紙、汽水罐呀,你識上網,做7仔麥記都得卦,你父母都可以做下清潔卦,最差都可以去執紙皮呀...衰到上網叫人免費幫你呃綜緩...

sorry...多左d火
深圳之左岸 發表於 2008-10-29 21:17:19 |顯示全部樓層
好好笑,打不开网页,大陆网络管制了
stlau 發表於 2008-11-1 13:33:30 |顯示全部樓層
d人好掂
vkzone2002 發表於 2008-11-1 20:58:34 |顯示全部樓層
原帖由 南極星 於 2008-10-28 14:56 發表
呢個人唔理佢係男定女,佢己經好明顯話比大家知,佢 / 佢屋企人要呃綜緩,年輕力壯,有手有腳,人地阿公阿婆都去執紙皮、報紙、汽水罐呀,你識上網,做7仔麥記都得卦,你父母都可以做下清潔卦,最差都可以去執紙皮呀...衰到上網叫人免 ...

你係 ........... 神探加利略 好聰明!
我....我.....我.........

有冇免費花比我種?

我唔介意佢死過返生, 唔介意佢唔係小苗....但就要真是唔洗錢...
要係AV...要居住在細小地方也OK...生命力要好沒有虫和沒有病.....
好似出售版咁但是免費的!!!
我本身種AV和迷岩同住....
但想脫離貧窮但無錢買花.......買花簽咭要簽名......我會簽免費送花俾我種果個人個名!!
同埋我會去銀行改地址............會寫免費送花俾我種果個人個地址!!
我可以比返d 水和花肥錢(其他費用唔會俾錢).....有意者留言....匆話我
jellyfishy 發表於 2008-11-2 00:29:20 |顯示全部樓層
vkzone... 你都得架喇!
南極星 發表於 2008-11-2 20:30:59 |顯示全部樓層
原帖由 vkzone2002 於 1-11-2008 20:58 發表

有冇免費花比我種?

我唔介意佢死過返生, 唔介意佢唔係小苗....但就要真是唔洗錢...
要係AV...要居住在細小地方也OK...生命力要好沒有虫和沒 ...

咁都比你諗到......
purple88hk 發表於 2008-11-2 21:46:18 |顯示全部樓層
原帖由 vkzone2002 於 2008-11-1 20:58 發表

有冇免費花比我種?

要係AV...要居住在細小地方也OK...生命力要好沒有虫和沒 ...

轉數高, 好攪笑喎
heiheimama 發表於 2008-11-3 10:01:39 |顯示全部樓層
原帖由 vkzone2002 於 2008-11-1 20:58 發表

有冇免費花比我種?

你地唔覺得呢d說話似曾相識咩?...
jellyfishy 發表於 2008-11-3 10:06:56 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-11-3 10:01 發表

你地唔覺得呢d說話似曾相識咩?...

係喎...草花頭加個子小朋友X2...
vkzone2002 發表於 2008-11-3 11:04:20 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-11-3 10:06 發表

係喎...草花頭加個子小朋友X2...

係呀係呀, 無錢買相機吖麻......