AV 小苗分享

作者: maybabe 發表于 2008-10-7 00:13:51
2183 24
因老板開始進行減少盆栽建議所以有3棵半小苗及4棵分拆左出來既插葉既苗仔可以給花友分享

花樣

花樣

半小苗3棵...(因沒有條葉所以比較亂)

半小苗3棵

半小苗3棵

小小苗4棵
P1020032- AV 3.jpg
左一及三小苗比較細棵, 所以認購時小心

交收方法:    面交 - 9/10 19:00 時代廣場大電視下
                     (花友也可以另pm問有關交收時間, 星期一至五會在香港區)
                     領苗之花友請自備袋裝小苗

在這排隊:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

sammy 發表於 2008-10-7 00:15:36 |顯示全部樓層
被人哦, 真慘
回復

dogdog123 發表於 2008-10-7 00:18:28 |顯示全部樓層
在這排隊:
1.dogdog123(Thx!)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
回復

maybabe 發表於 2008-10-7 00:18:43 |顯示全部樓層
無計自己貪得意偷人地d葉去種苗越搞越多
前個排又去左旅行班友仔又唔多理d花令到佢地半死
所以老板咁唔多順眼咯
回復

fatball 發表於 2008-10-7 00:19:59 |顯示全部樓層
你終於要減la...............
回復

maybabe 發表於 2008-10-7 00:20:25 |顯示全部樓層
在這排隊 (請標明那棵苗):
1.dogdog123(Thx!) <--你要邊棵呀
2.
3.
4.
5.
6.
7.
回復

oneonewe 發表於 2008-10-7 00:22:47 |顯示全部樓層
1.dogdog123(Thx!) <--你要邊棵呀
2. oneonewe 半小苗3棵...(我想要中間o個棵,thx!!)
3.
4.
5.
6.
7.
回復

dogdog123 發表於 2008-10-7 00:27:18 |顯示全部樓層
1.dogdog123(Thx!) <--半小苗3棵...(我想要右邊o個棵,thx!!)
2. oneonewe 半小苗3棵...(我想要中間o個棵,thx!!)
3.
4.
5.
6.
回復

sy_sylvia 發表於 2008-10-7 01:56:54 |顯示全部樓層
1.dogdog123(Thx!) <--半小苗3棵...(我想要右邊o個棵,thx!!)
3. sy_sylvia (thanks!!)
4.
5.
6.
回復

孖吉 發表於 2008-10-7 07:13:49 |顯示全部樓層
4. marcuslee 半小苗-左, thanks
5.
6.
回復

亞實 發表於 2008-10-7 10:20:54 |顯示全部樓層
5. sifenamok ( 我未種過,想試0下,是不是比較大棵的容易種?請幫我選擇, THANKS!)
6.
回復

亞實 發表於 2008-10-7 10:22:10 |顯示全部樓層
5. sifenamok ( 我未種過,想試0下,是不是比較大棵的容易種?請幫我選擇, THANKS!)半小苗3棵
6.
回復

軒軒 發表於 2008-10-7 13:25:05 |顯示全部樓層
5. sifenamok ( 我未種過,想試0下,是不是比較大棵的容易種?請幫我選擇, THANKS!)半小苗3棵
6.軒軒(無所謂)
回復

branmarie1011 發表於 2008-10-7 16:05:54 |顯示全部樓層
我都好想要,可惜港島區太遠了...

回復

rosekarming 發表於 2008-10-7 17:01:33 |顯示全部樓層
6.軒軒(無所謂)
7. roskarming (Thanks)
回復

Claraslm 發表於 2008-10-7 23:35:33 |顯示全部樓層
遲左
回復

maybabe 發表於 2008-10-7 23:54:43 |顯示全部樓層
所有小苗己給認領,謝謝:
半小苗 (由右到左)
dogdog123, oneonewe, marcuslee
小苗 (由右到左)
sy_sylvia, 軒軒, sifenamok, roskarming

請各花友自備袋係9/9 7:00pm時代大電視等
謝謝
回復

maybabe 發表於 2008-10-8 00:03:34 |顯示全部樓層
claraslm你等多陣呀
我重有一lot發緊
我諗大約要半個月度啦
回復

亞實 發表於 2008-10-8 09:28:06 |顯示全部樓層
想請問可唔可以中環/上環交收 (  如果近你office 的話 ) , 如果唔近, 我可以times square 都沒有問題, thanks!!
回復

maybabe 發表於 2008-10-8 23:09:46 |顯示全部樓層
我公司係北角呀所以都係係聽日時代見啦
回復

12下一頁