返回列表 發新帖

非十字AV出讓 (完結)

作者: 比得大帝 發表于 2008-10-6 15:09:50
3489 38
豔豔 發表於 2008-10-6 23:19:52 |顯示全部樓層
原帖由 fatball 於 2008-10-6 22:53 發表

最後的如果係.......... PETER 大大自有安排
我相信會好有驚喜

fatball.... 小心種到床都冇得訓呀...hahaha...
回復

fatball 發表於 2008-10-6 23:56:31 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-10-6 23:19 發表
fatball.... 小心種到床都冇得訓呀...hahaha...

我邊有你地禁勁丫, 多謝peter 今日教我點種tim la
回復

maggielawkm 發表於 2008-10-7 00:33:43 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-10-6 21:28 發表
同場加送 神秘禮品 - 十字花小苖

神秘禮品 - 十字花小苗  <<<< 咁樣~就一d都唔叫神秘喎~ ~
回復

fatball 發表於 2008-10-7 08:50:20 |顯示全部樓層
原帖由 maggielawkm 於 2008-10-7 00:33 發表

神秘禮品 - 十字花小苗   

可能仲有D 更特別呢
回復

比得大帝 發表於 2008-10-7 14:44:59 |顯示全部樓層
原帖由 maggielawkm 於 2008-10-7 00:33 發表

神秘禮品 - 十字花小苗   

神秘者係唔講邊隻十字花
回復

比得大帝 發表於 2008-10-7 14:47:49 |顯示全部樓層
原帖由 fatball 於 2008-10-7 08:50 發表

可能仲有D 更特別呢

可能係"賓分"十字花, 又可能係驚天地泣鬼神啲........
回復

Claraslm 發表於 2008-10-7 22:00:07 |顯示全部樓層
我早一步就好喇, 原來除左有花送, 重有神秘十字花苗, 真令人羨慕
回復

比得大帝 發表於 2008-10-7 22:03:26 |顯示全部樓層
下次有機會
回復

lameric 發表於 2008-10-7 22:25:23 |顯示全部樓層
原帖由 fatball 於 2008-10-6 15:20 發表
peter,
我要丫 thanks (無限量接收 ), 認真的

我覺得唔係幾妥當囉! 一句"無限量接收"就一個人攞晒!! 雖然我無諗住攞同埋 俾唔俾都係 Peter 哥決定.

(其實係我多管閒事, 但係我想表示吓不滿 , 有甚麼冒犯請指正我!)
回復

比得大帝 發表於 2008-10-7 22:34:39 |顯示全部樓層
原帖由 lameric 於 2008-10-7 22:25 發表

我覺得唔係幾妥當囉! 一句"無限量接收"就一個人攞晒!! 雖然我無諗住攞同埋 俾唔俾都係 Peter 哥決定.

(其實係我多管閒事, 但係我想表示吓不滿 , 有甚麼冒犯請指正我!) ...

既然你冇諗住攞, 點解會不滿?  
再者你係對 fatball不滿又或是對我不滿呢?
如果你對fatball不滿, fatball好無辜, 因為俾哂佢定分開俾幾個人都係我決定, 唔關佢事.
如果你對我不滿, 我只會話, 我點做唔駛向任何人解釋
回復

Tony 發表於 2008-10-7 22:34:40 |顯示全部樓層
其實好似上次花花公子咁分開幾個都幾好呀
回復

比得大帝 發表於 2008-10-7 22:38:19 |顯示全部樓層
原帖由 Tony 於 2008-10-7 22:34 發表
其實好似上次花花公子咁分開幾個都幾好呀

唔通一毛錢都唔收一重要我呢個約果個約咩, 又唔係要賺錢
回復

Tony 發表於 2008-10-7 22:41:05 |顯示全部樓層
咁就梗係佢就你啦~~
回復

gege188 發表於 2008-10-7 22:48:58 |顯示全部樓層
lameric ~聽魚講,PETER叫左魚唔可以分比其他人(我仲唸住叫佢比d我都無呀 ).仲會同另一位花友分啦~所以都唔可以講到「一人獨佔曬」咁既~

魚你唔好唔記得有令既~~cut葉個陣留d比我呀!

回復

lameric 發表於 2008-10-7 22:56:55 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-10-7 22:34 發表

既然你冇諗住攞, 點解會不滿?   
再者你係對 fatball不滿又或是對我不滿呢?
如果你對fatball不滿, fatball好無辜, 因為俾哂佢定分開俾幾個人都係我決定, 唔關佢事.
如果你對我不滿, 我只會話, 我點做唔駛向任何人解 ...

Peter哥:

我唔係對你不滿,我係對 fatball 的"無限量接收"不滿.

完全同意 分享者要點做唔駛向任何人解釋...

回應”既然你冇諗住攞, 點解會不滿?  ”:只係我個人感覺!

總結都係我多管閒事!引起不便請見諒.

回復

fatball 發表於 2008-10-8 00:04:21 |顯示全部樓層
原帖由 lameric 於 2008-10-7 22:56 發表

Peter哥:

我唔係對你不滿,我係對 fatball 的"無限量接收"不滿.

完全同意 分享者要點做唔駛向任何人解釋...

回應”既然你冇諗住攞, 點解會不滿?  ”:只係我個人感覺!

總結都係我多管閒事!引起不便請見諒. ...

原來你對我不滿.  我出"無限量接收果時" 根本都唔知有幾多, 亦唔知有無自己份.  
接收條件係由送出者定, 我跟時間出現交收.  PETER 最後會送出幾多亦未知, 如果係禁引起你既不滿, 真係我講見諒先真
回復

fatball 發表於 2008-10-8 00:09:05 |顯示全部樓層
原帖由 gege188 於 2008-10-7 22:48 發表
lameric ~聽魚講,PETER叫左魚唔可以分比其他人(我仲唸住叫佢比d我都無呀 ).仲會同另一位花友分啦~所以都唔可以講到「一人獨佔曬」咁既~

魚你唔好唔記得有令既~~cut葉個陣留d比我呀! ...

你LIKE 白色花丫MA
回復

比得大帝 發表於 2008-10-8 10:32:54 |顯示全部樓層
原帖由 fatball 於 2008-10-8 00:04 發表

原來你對我不滿.  我出"無限量接收果時" 根本都唔知有幾多, 亦唔知有無自己份.  
接收條件係由送出者定, 我跟時間出現交收.  PETER 最後會送出幾多亦未知, 如果係禁引起你既不滿, 真係我講見諒先真 ...

同意, 其實我出post時, 自己都以為只有10多盆, 回家數吓才知有28盆, 當時以為只有10來盆就無謂揾咁多人萬水千山入嚟攞

當知道比大家心目中多後, 其實亦和 fatball作出適當安排, 不公開最終安排, 係唔想惹來不必要討論

fatball出發點不是貪心, 種花之人想要花係人之常情

請大家不要再討論
回復

比得大帝 發表於 2008-10-13 09:20:59 |顯示全部樓層
已經全送出

明白没有機會分享者的心理, 但希望不要向fatball及maggie要求分贓, 一般送贈者都不希望收到花的把花轉送別人, 這也是本版的不成文規定, 因為這是對送贈者不禮貌, 請不要讓兩位中奬者難做

等於不能見到人家中咗奬都要分一杯殘羹

回復