發叔花場朝聖

作者: nekotoro 发表于 2018-10-7 22:36:37
5580 25
一個多月前响論壇中毒後,今日終於到發場朝聖!
山長水遠入到粉嶺,證明是值得的。發叔知我係新手,教授咗好多種AV嘅智識,由平時打理到換盆插葉插苗,甚至我請教有關蘭花的護養都會講,當然仲有佢同個蘭場D威水史!

原本諗住入幾盆試下,點知…
失控了!!竟然買咗十盆!
見到人哋出咗花靚?要!新俄種?要!斑葉?要! 帶唔夠錢?我話過數啦,但發叔話下次買泥嗰陣俾我啦! 咁都得?!當然我都响個chat留言欠了多少下次俾!之但係我驚我又控制唔到自己!

下面買咗嘅苗有啲有號碼無名,大家知道名字是什麼嗎?
S950+
S850+
S966+
K7
K6
S971

順便放幾張發場的相
邊個話葉唔濕得水?噴水你睇!

AV產房

發叔話有盆十字葉賣了,價錢聽完了!

喜蔭只是蘭園的姐姐種來玩的!勁!

powergun 發表於 2018-10-7 23:00:11 |顯示全部樓層

d $ 應該唔係差好多, 否則你想離開都好難
小雷子 發表於 2018-10-7 23:10:10 來自手機 |顯示全部樓層
哈哈!發叔花塲真係好值得大家去參觀!
攪到我心思思,都想返去探下發叔㖭!
nekotoro 發表於 2018-10-7 23:21:21 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-10-7 23:10
哈哈!發叔花塲真係好值得大家去參觀!<span class="emoji emoji1f601"></span>
攪到我心思思,都想返去探下發叔㖭!
小雷子 發表於 2018-10-7 23:24:39 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2018-10-7 23:21
去喇,佢入咗兩隻車轆俄種,啱你哋啲高手!

嘩!你最毒呀!
車轆俄種!

nekotoro 發表於 2018-10-8 00:03:54 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-10-7 23:24
嘩!你最毒呀!<span class="emoji emoji1f631"></span>
車轆俄種!<span class="emoji emoji1f60d"></span>

有賣得嘅苗呀!手快有手慢無!
小雷子 發表於 2018-10-8 00:12:42 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2018-10-8 00:03
有賣得嘅苗呀!手快有手慢無!<span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f61d"></span>

呀!救命!
咪住!發叔有冇比相你睇架?上圖來望下
nekotoro 發表於 2018-10-8 01:37:18 來自手機 |顯示全部樓層
咪上次個貼度一位大大post 出來嗰兩種!

http://hkplants.com/forum.php?mod=viewthread&tid=206458&extra=page%3D1&page=2&mobile=2
nekotoro 發表於 2018-10-8 01:38:41 來自手機 |顯示全部樓層
佢話佢個網大概兩個禮拜之後會有番,到時會睇得曬佢有的AV種類
小雷子 發表於 2018-10-8 09:26:17 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2018-10-8 01:37
咪上次個貼度一位大大post 出來嗰兩種!<span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f606"></span>

http://hkplants.com/f ...

早晨呀!一清早就被車轆,車親腳!
太過份啦!

Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 10:18:55 |顯示全部樓層

S950+ (Pink Universe)
S850+ (Peppermint Carousel)
S966+ (Ma’s Incantation)
K7 (K’s Cherry Chip Frosting)
K6 (K’s Dancing Spree)
S971 (Le-Shantal)
nekotoro 發表於 2018-10-8 10:27:06 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-10-8 09:26
早晨呀!一清早就被車轆,車親腳!
太過份啦!<span class="emoji emoji1f62b"></span>

既然轆親就㧓實個兇手啦!發叔話佢D日本客係大手入貨清佢倉㗎!佢排花架最後嗰行一半放咗人哋已付未取的苗,真係買得好兇狠,有幾隻我睇中咗都無貨要等!

你快D入我哋快D有花睇!
nekotoro 發表於 2018-10-8 10:28:01 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 10:18
S950+ (Pink Universe)
S850+ (Peppermint Carousel)
S966+ (Ma’s Incantation)

你好犀利啊!

五犀利呀,係佢有本薄,你無影低咩,哈哈,但五方便POST出泥始終人地商業野  發表於 2018-10-8 10:33
nekotoro 發表於 2018-10-8 10:51:58 來自手機 |顯示全部樓層
我影左一頁咋! 有幾隻我睇中咗,麻煩你幫我搵下個名丫!

496+
J21
890+
590+
Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 11:13:47 |顯示全部樓層
496+ (Princess K' Rei)
J21 (Malinki)
890+ (hot wired wizard)
590+ (Queen Sabrina)

再問要收服務費,哈哈哈

感激不盡!:D  發表於 2018-10-8 21:54
小雷子 發表於 2018-10-8 11:15:47 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 11:13
496+ (Princess K' Rei)
J21 (Malinki)
890+ (hot wired wizard)

YY!幾時帶團參觀你個花埸呢?*\(^o^)/*
Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 11:50:29 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-10-8 11:15
YY!幾時帶團參觀你個花埸呢?*\(^o^)/*

我個花場?哈哈,會嚇親我d貓架生保人,哈哈
小雷子 發表於 2018-10-8 13:11:52 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 11:50
我個花場?哈哈,會嚇親我d貓架生保人,哈哈

用零食賄賂啲貓貓!
Tongbbmuimui 發表於 2018-10-8 13:59:55 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-10-8 13:11
用零食賄賂啲貓貓!<span class="emoji emoji1f605"></span>

零食只會對為食細妹有效,其餘嘅都係雞飛貓走

好可愛啊![emoji]1f60d[/emoji]  發表於 2018-10-8 18:22
chestnut007 發表於 2018-10-8 17:03:41 來自手機 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2018-10-8 10:51
我影左一頁咋! 有幾隻我睇中咗,麻煩你幫我搵下個名丫!<span class="emoji emoji1f64f"></span><span class="emoji emoji1f3fc"></span>

好啊!多謝晒你![emoji]1f618[/emoji]  發表於 2018-10-8 18:22
12下一頁