返回列表 發新帖

中秋節大放送(完)

作者: 雙魚座 发表于 2018-9-4 15:59:59
4326 44
雙魚座 發表於 2019-6-30 22:06:19 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-6-30 19:57
Nonono!!! 真糸殺手啊!死剩尼盆啊!<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span> ...

殺手都會有進步的一天的。繼續努力!
Calico 發表於 2019-6-30 22:10:23 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2019-6-30 22:06
殺手都會有進步的一天的。繼續努力!

魚魚,如果第時仲有垂筒苗,可吾可以給我—棵再试種呀?

有靚女星期六在沙田B出口再現!  發表於 2019-6-30 22:13
Calico 發表於 2019-6-30 22:22:23 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-6-30 22:10
魚魚,如果第時仲有垂筒苗,可吾可以給我—棵再试種呀?<span class="emoji emoji1f62d"></span>

大頭仔,算你識貨,知道我糸靚女。

沙田B出口有咁多人,一定有靚女嘅,唔係你囉!哈哈哈!  發表於 2019-6-30 22:39
雙魚座 發表於 2019-6-30 22:28:19 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-6-30 22:10
魚魚,如果第時仲有垂筒苗,可吾可以給我—棵再试種呀?<span class="emoji emoji1f62d"></span>

有先算啦!我將某些室內開花不成的植物外放,垂筒是其中一樣,它的葉似大岩又無寫名,要等開花才知是那一盆。上次分享都有很多花友有的。你可去問他們。
自從在區內認識了會種花的花友,分享都分得好盡。可能是對他們有信心,未必會留種。
Calico 發表於 2019-6-30 22:58:35 來自手機 |顯示全部樓層
Calico 發表於 2019-6-30 19:27
4/5/2019 開過一朵花。

謝B17 讚賞。