風雨蘭Cooperia traubii 球根換百佳或7-11印花(完)

作者: 月兔耳 发表于 2018-8-20 13:32:01
2299 6

風雨蘭Cooperia traubii  15球 (未達開花程度) 換 百佳vivo印花 12個 或 7-11小丸子印花 9個

交收方法: 面交

時間及地點: 星期一至五 中午1 : 05 pm - 1 : 45 pm 金鐘港鐵站客服 / 力寶中心

星期一至五 下午 7 : 15 - 7 : 30 pm 元朗恆香 / 大馬路實惠
月兔耳 發表於 2018-11-21 12:04:48 |顯示全部樓層
up~~~~~~
B17 發表於 2018-11-21 12:12:04 |顯示全部樓層

三個月前舊帖 ,再up~~~~~~

我的Cooperia traubii,唔香的
YonnieKwan 發表於 2018-11-21 20:25:17 來自手機 |顯示全部樓層
請問是否是這些印花?

是啊!  發表於 2018-11-21 21:24
月兔耳 發表於 2018-11-21 21:23:52 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2018-11-21 12:12
三個月前舊帖 ,再up~~~~~~

我的Cooperia traubii,唔香的

用返之前發錯咗嚟交換版的分享帖嘛~又刪除唔到,呢隻聞過,聞唔到有香味,唔敢索咁大力,朵花有蟻
YonnieKwan 發表於 2018-11-21 21:44:37 來自手機 |顯示全部樓層
YonnieKwan 發表於 2018-11-21 20:25
請問是否是這些印花?

現在你還需要印花嗎?

要啊~  發表於 2018-11-21 21:47
B17 發表於 2018-11-21 22:17:17 |顯示全部樓層
月兔耳 發表於 2018-11-21 21:23
用返之前發錯咗嚟交換版的分享帖嘛~又刪除唔到,呢隻聞過,聞唔到有香味,唔敢索咁大力, ...

風雨蘭多多少少都惹到蟻,上面張相,花中央右下方都有一隻

google話呢隻有香味,先至搵來種,點知冇味,有點失望囉