出售風雨蘭$45(部分球根有花冧啦),油點百合$45,到手香$20

作者: hohohoangel118 發表于 2018-6-6 18:52:05
1706 4

風雨蘭 每份 $45
油點百合每份 $45
到手香 每棵 $20

面交收地點:大埔,荃灣,葵芳, 太子 (時間另議)

注意事項:
1. 於交收當日付現金,請自備足夠現金,未能找續,見諒。
2. 請花友交收後自行消毒隔離,如有蟲害,怒不負責。

按出售版規 5% 捐贈香港園藝館作為運作經費

greentea_820 發表於 2018-6-9 23:46:29 |顯示全部樓層
樓主你好 ,
想要一份 風雨蘭 ,
謝謝 !
回復

hohohoangel118 發表於 2018-6-10 16:58:28 來自手機 |顯示全部樓層
greentea_820 發表於 2018-6-9 23:46
樓主你好 ,
想要一份 風雨蘭 ,
謝謝 !

請問想係太子,大埔,葵芳,荃灣攞
回復

hohohoangel118 發表於 2018-6-11 03:49:43 來自手機 |顯示全部樓層
hohohoangel118 發表於 2018-6-10 16:58
請問想係太子,大埔,葵芳,荃灣攞

如郵寄加$4
回復

hohohoangel118 發表於 2018-6-11 06:02:06 來自手機 |顯示全部樓層
落完雨,部分球根出花冧啦
回復