新花場

作者: nickyhk 发表于 2017-12-16 21:20:01
6349 47
雙魚座 發表於 2017-12-18 16:51:17 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-18 16:37
講到好想咁!紫羅蘭真係好靚!有好多花都有點點紋架!<span class="emoji emoji1f601"></span>

講到咁開心,外遊完,沒有主人的花花情況怎樣?
B17 發表於 2017-12-18 17:00:41 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-18 16:37
講到好想咁!紫羅蘭真係好靚!有好多花都有點點紋架!<span class="emoji emoji1f601"></span>

見冇人講價錢咪問下囉,為大家提供資訊嘛
小雷子 發表於 2017-12-18 17:04:37 來自手機 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2017-12-18 16:51
講到咁開心,外遊完,沒有主人的花花情況怎樣?

估唔到佢地仲未C
可能天氣涼,又入埋温室,都oK!
下次你去旅行,記得耍分享啦!
小雷子 發表於 2017-12-18 17:07:25 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-12-18 17:00
見冇人講價錢咪問下囉,為大家提供資訊嘛

其實B大大有冇種過咩品種紫羅蘭?有冇舊相睇?
B17 發表於 2017-12-18 17:47:52 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-18 17:07
其實B大大有冇種過咩品種紫羅蘭?有冇舊相睇?<span class="emoji emoji1f60a"></span>

有架,白色大花,一到夏天就熱死咗,從此知道唔種得AV
小雷子 發表於 2017-12-18 17:50:32 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-12-18 17:47
有架,白色大花,一到夏天就熱死咗,從此知道唔種得AV

光管區都種唔到?
B17 發表於 2017-12-18 17:52:41 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-18 17:50
光管區都種唔到?<span class="emoji emoji1f914"></span>

光管區細,種迷岩都未夠,仲想種AV,太貪心啦
小雷子 發表於 2017-12-18 17:56:55 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-12-18 17:52
光管區細,種迷岩都未夠,仲想種AV,太貪心啦

擴建2層啦!向高空發展!你地係咁教我!
B17 發表於 2017-12-18 18:11:50 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-18 17:56
擴建2層啦!向高空發展!你地係咁教我!
<span class="emoji emoji1f60a"></span>

擴建都種迷岩先,輪唔到AV啦
小雷子 發表於 2017-12-18 18:16:01 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-12-18 18:11
擴建都種迷岩先,輪唔到AV啦

原來你暗地裡已有全盤擴建計畫!恭喜晒!
B17 發表於 2017-12-18 18:18:33 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-18 18:16
原來你暗地裡已有全盤擴建計畫!恭喜晒!<span class="emoji emoji1f602"></span>

真唔明,點解你成日曲解人地嘅說話
小雷子 發表於 2017-12-18 18:28:44 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-12-18 18:18
真唔明,點解你成日曲解人地嘅說話

一時又咁認真!唔講嘢啦!食藥先!
tarepanda817 發表於 2018-1-5 18:48:16 來自手機 |顯示全部樓層
今日剛去灣仔,上左去舖仔睇,D花真係好靚,品種又多,真係大開眼界!
Tongbbmuimui 發表於 2018-1-5 22:59:54 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2018-1-5 18:48
今日剛去灣仔,上左去舖仔睇,D花真係好靚,品種又多,真係大開眼界!

係架師姐種花好叻,我成日請教佢野好好人
Cat26 發表於 2018-1-6 22:37:33 來自手機 |顯示全部樓層
師姐好好人,分享了好多種紫羅蘭心得
Tongbbmuimui 發表於 2018-1-27 17:30:27 來自手機 |顯示全部樓層
尋晚上去又翻左好多新野,好靚
小雷子 發表於 2018-1-27 17:41:01 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2018-1-27 17:30
尋晚上去又翻左好多新野,好靚

哈哈!有冇收穫先?
tarepanda817 發表於 2018-1-27 20:24:06 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-1-27 17:41
哈哈!有冇收穫先?<span class="emoji emoji1f601"></span>

呢位師姐真係好多收藏,你要上去大開眼界
Tongbbmuimui 發表於 2018-1-27 20:40:16 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-1-27 17:41
哈哈!有冇收穫先?<span class="emoji emoji1f601"></span>

有架成日都會有收穫架響果度,哈哈哈,淨係傾下偈師姐又會教好多野好似上堂甘好開心呀
小雷子 發表於 2018-1-28 19:51:56 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2018-1-27 20:24
呢位師姐真係好多收藏,你要上去大開眼界<span class="emoji emoji1f440"></span>

屋企又冇咩位!一去實C冇生啦!耍忍手