花墟有些av小苗的品種網上找不到資料

作者: Anguskclee 发表于 2017-7-4 11:54:26
1280 9
求敎,花墟有些av小苗的品種網上找不到資料,知道那里可以找到那些品種的描述嗎?如繁育家,年份,花色,花型等

Banana Leaf
Can Can Trail
Double Happiness
Dust Storm
Dusty Halo
Gold 'n' Silver
Icy Berry
Joshua's Horn
Lilian Dove
Lucky Star
Midland Fantasy
Mint
Poney
Sage
Tyrfl Wedding Bell
Vinia 發表於 2017-7-5 06:22:41 來自手機 |顯示全部樓層
你好有求知慾,連繁殖家和年份都想查知。我最多想查知係么嘢花色,不過若在繽紛買苗通常都有圖片插睇到。
Anguskclee 發表於 2017-7-6 11:15:09 |顯示全部樓層
Vinia 發表於 2017-7-5 06:22
你好有求知慾,連繁殖家和年份都想查知。我最多想查知係么嘢花色,不過若在繽紛買苗通常都有圖片插睇到。 ...

都想知道㗎, 因為如果找不到資料,感覺同種盆No ID的分別唔大,少咗d收藏的樂趣
Ison 發表於 2017-7-6 12:22:55 來自手機 |顯示全部樓層
Anguskclee 發表於 2017-7-6 11:15
都想知道㗎, 因為如果找不到資料,感覺同種盆No ID的分別唔大,少咗d收藏的樂趣 ...

現在互聯網威力,買之前按個掣,有便買,無就當睇唔到,唔使咁頭痛
Anguskclee 發表於 2017-7-6 12:52:42 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2017-7-6 12:22
現在互聯網威力,買之前按個掣,有便買,無就當睇唔到,唔使咁頭痛 ...

但係已經買咗了, 所以只有努力去揾資料囉
Ison 發表於 2017-7-6 14:21:27 |顯示全部樓層
Anguskclee 發表於 2017-7-6 12:52
但係已經買咗了, 所以只有努力去揾資料囉

這沒有辦法了,我也買了一盆上網找不到資料的苗,始終是生命,努力種好牠,可能有很好回報給你,就算買有名有姓的,始終AV 有不穩定性基因,也會有跑色的出現!無需介懷
Anguskclee 發表於 2017-7-6 19:08:12 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2017-7-6 14:21
這沒有辦法了,我也買了一盆上網找不到資料的苗,始終是生命,努力種好牠,可能有很好回報給你,就算買有 ...

係呀!跑色其實都是驚喜一種
cokeball 發表於 2017-7-6 20:03:11 來自手機 |顯示全部樓層
我都係 google,太多品種喇,好難搵得晒資料,如好重視出處唯有只種有資料嘅品種
tlyuen 發表於 2017-7-7 11:33:10 |顯示全部樓層
Dust Storm = Rob's Dust Storm
Ison 發表於 2017-7-7 16:03:55 來自手機 |顯示全部樓層
tlyuen 發表於 2017-7-7 11:33
Dust Storm = Rob's Dust Storm

我看過店內圖片,lucky star 不等於 rob's lucky star ,小心小心XDDD