迷你玫瑰真係迷你玫瑰 !!

作者: sarshk2014 发表于 2017-7-4 09:44:48
10205 84
Carcar 發表於 2019-11-23 23:37:08 來自手機 |顯示全部樓層

多謝一頂!!((^ω^))  發表於 2019-11-24 08:54
sarshk2014 發表於 2020-1-14 19:28:01 來自手機 |顯示全部樓層
話說上回講到秋後第二開,不知幾燦爤,綻放過後原本應該冬眠一排有排瞓;唔知係個天唔正常定係佢正常番!唔洗瞓不特止,話咁快又開花添!!好開心架。
由十月開始個天就鬼死咁好天!陽光充沛,晒到佢唔只花靚,連葉都咁靚。

第二個冧下星期就會開埋,好期待啊。
sarshk2014 發表於 2020-1-17 10:15:18 來自手機 |顯示全部樓層
今次佢好叻叻,開到依加都未退色禾!!仲好金添!!好開心呀!!真係巧叻叻架佢!!

仲有一朵接力中,下星期最燦爤的一刻再同大家分享。好期待呀!!
sarshk2014 發表於 2020-1-21 18:36:20 |顯示全部樓層
好開心呀!!第二朵都開埋啦!!大大朵,金金地;不過中間有尐皺,一樣都咁靚!!
sarshk2014 發表於 2020-1-28 18:53:52 來自手機 |顯示全部樓層
年初四啦!祝大家好似佢咁,花開富貴,長開長有。唔覺唔覺佢開到依加已經卄日啦,仲未想謝禾!!真係好耐開架!同人講佢係玫瑰冇人信,激c人囉!

我影相赴黎赴叻啦!連filter都識用禾!!