[義賣 價高者得] 迷岩 紫烏龍中苗 (完結)

作者: chris 發表于 2008-9-27 18:43:06
1461 14
[義賣] 迷岩 紫烏龍中苗 (有根有球)
這是 aj 給我的 紫烏龍, 是側芽繁植的
花色可以參考 aj 的post http://www.hkplants.com/viewthre ... page%3D3&page=1

是次義賣之全數款項將捐贈 "香港腎臟基金會"  (http://www.hkkf.org.hk)
花友需自行將款項存入有關戶口:恆生銀行戶口 280-531120-002
並上傳收據以作查核

開始日期:即時
結束日期 : 2008年9月29日早上10:00

出售數量:1
出售價錢:底價$30,每次叫價為$5,價高者得

交收方式:08年10月2日(星期四)晚上6時30分, 觀塘地鐵站 A 出閘口 (APM 出口)                    

請在此出價及排隊:
1.

maywong918 發表於 2008-9-28 00:41:31 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-9-27 18:43 發表
[義賣] 迷岩 紫烏龍中苗 (有根有球)
這是 aj 給我的 紫烏龍, 是側芽繁植的
花色可以參考 aj 的post http://www.hkplants.com/viewthre ... page%3D3&page=1

是次義賣之全數款項將捐贈 "香港腎臟 ...

36[1].gif 你既甘靚既?我隻種到好樣衰呀~又細隻......... (26)[1].gif
過兩日要.......................... 20(185)[1].gif
回復

chris 發表於 2008-9-28 00:48:15 |顯示全部樓層
佢好易種喎, 放入保溫室, 只係照燈就生到咁, 佢隔離果隻仲靚

回復

maywong918 發表於 2008-9-28 00:52:32 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-9-28 00:48 發表
佢好易種喎, 放入保溫室, 只係照燈就生到咁, 佢隔離果隻仲靚

57[1].gif 59[1].gif 你........................引我呀? (196)[1].gif
回復

chris 發表於 2008-9-28 00:53:46 |顯示全部樓層
係唔係靚好多呢
回復

maywong918 發表於 2008-9-28 00:56:59 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-9-28 00:53 發表
係唔係靚好多呢 http://a2233.myweb.hinet.net/msn/foodshow/foodshow%20(9).gif

你甘講既.......................快D拿來~ (42)[1].gif (58)[1].gif
回復

chankali 發表於 2008-9-28 20:38:03 |顯示全部樓層
交收時間可以改嗎﹖可以我才出價
回復

chris 發表於 2008-9-28 21:59:41 |顯示全部樓層
原帖由 chankali 於 2008-9-28 20:38 發表
交收時間可以改嗎﹖可以我才出價

請問想改幾時, 看看可不可以,
謝謝
回復

chankali 發表於 2008-9-28 23:08:46 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-9-28 21:59 發表

請問想改幾時, 看看可不可以,
謝謝

我想10月3日可以嗎﹖
回復

chankali 發表於 2008-9-28 23:10:04 |顯示全部樓層
1.chankali (thanks)
回復

chris 發表於 2008-9-28 23:30:14 |顯示全部樓層
原帖由 chankali 於 2008-9-28 23:08 發表

我想10月3日可以嗎﹖

ok,無問題.
回復

chris 發表於 2008-9-29 09:33:07 |顯示全部樓層
仲有半個鐘 jgc20 (180).gif
回復

chris 發表於 2008-9-29 11:22:10 |顯示全部樓層
多謝 chankali, 記得過數後 post 張收據
回復

chankali 發表於 2008-9-30 20:58:15 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-9-29 11:22 發表
多謝 chankali, 記得過數後 post 張收據

已經入數 thanks SAVE0030 (Small).JPG
回復

chris 發表於 2008-9-30 23:23:02 |顯示全部樓層
謝謝, 咁星期五 晚上6時30分在觀塘 mtr a出閘口等
回復