瞬間看花虛

作者: C702 發表于 2008-9-26 18:12:55
18793 278
LEUK9884 發表於 2008-10-25 09:24:37 |顯示全部樓層
原帖由 細毛 於 2008-10-24 16:36 發表

對住d太陽瓶, 真係有d內疚......最衰唔可以買哂佢地番屋企......睇住佢地慢慢死哂真係內疚啦!

不如我地輪流打電話比心記 , 問佢d太陽瓶枯枯地有冇特價 ? 等佢地減價促銷 !
回復

阿袁 發表於 2008-10-25 09:39:25 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-10-25 09:15 發表
嘩 !嘩!嘩 ! 點解嘩咁多次? 點解你地可以係呢個黃金時間行花墟 ?

因為你上便工作囉 ....... 我都係 .. 但我好 d 因為係自由身 on call 就上去, 冇野做就行魚街花街 ! ~ ~ ~ ~  
回復

細毛 發表於 2008-10-25 09:56:21 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-10-25 09:15 發表
嘩 !嘩!嘩 ! 點解嘩咁多次? 點解你地可以係呢個黃金時間行花墟 ?

我呢行午餐時間比較長......咪可以去花墟囉.......不過太早了!  次次都未有正野!
回復

LEUK9884 發表於 2008-10-25 10:01:16 |顯示全部樓層
真係太好啦 !  
回復

wingch 發表於 2008-10-25 11:21:56 |顯示全部樓層
係囉, 繽繽咁遲先開箱, 早出到去都冇野睇.
回復

細毛 發表於 2008-10-25 11:52:18 |顯示全部樓層
死啦.....個個都升哂上「一級花友」啦!
Regular吹水member剩返我同袁爺仲有c702咋.....

我地用吹多d水, 加油呀!

回復

阿袁 發表於 2008-10-25 12:44:43 |顯示全部樓層
原帖由 細毛 於 2008-10-25 11:52 發表
死啦.....個個都升哂上「一級花友」啦!
Regular吹水member剩返我同袁爺仲有c702咋.....

我地用吹多d水, 加油呀!

唔得 , 亂吹即係呃 Post  , 我係名門正派不鍾意如此 ..... 隨緣吧 !   
回復

RNW 發表於 2008-10-25 13:48:31 |顯示全部樓層
今日一粒鐘report:
賓記:
重係一堆捕蠅草,价錢照舊;一堆紫瓶,价錢都係照舊;一堆大豬,啡紅色,兩舊幾;一堆瓶子草(兩款),105至4舊幾;利維達剩番兩盆勁樣衰冇減價;斷花ping剩番3盆勁樣衰冇減價;玻璃樽養果棵捕蠅草變到好好笑,亞力豬華生力啤既手瓜配BB拳頭,重係賣158;土瓶size同心記一樣,但係就賣兩舊幾,重唔見得好樣d;新番兩款豬苗,外觀疑似心記果兩款38豬苗但係大兩個碼賣98,好多豬兜都壓扁曬!最正既係,正當細佬聚精滙神昅緊佢同心記果d一執仔有咩唔同之際,忽然有三、四隻黑色蜘蛛仔閃過,睇佢地好似開緊片咁玩得好開心;我就咩胃口都冇曬即閃!
心記:
d太陽瓶賣剩6盆得番半瓶命,我買走一棵打救佢;始終忍唔到手買埋剩番果棵附生狸藻,其它野照舊都係果d豬苗、夾苗、ping呀咁,冇新野。
上記:
賣剩兩盆ping各30,一盆得一執仔,另一盆好似6神合體咁,咁响貪大心理下我就孰左果盆6神合體嘞;幾棵中豬依然響度價錢照舊;但就多左兩棵 N.bicalcarata x 唔記得乜傢伙,質素幾好賣6舊幾;多左2款中夾,一款紅寶石,另一款個樣似鯊魚牙都係98,我孰左棵疑似鯊魚牙,遲d confirm左再post相上黎。

報告完畢!

回復

LEUK9884 發表於 2008-10-25 13:57:09 |顯示全部樓層
施主 , 功德無量 , 善哉 ~ 善哉 !!
回復

RNW 發表於 2008-10-26 02:19:59 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-10-25 13:57 發表
施主 , 功德無量 , 善哉 ~ 善哉 !!

我佛池悲;我都係救得一棵得一棵姐;其它睇你嘞師父;善哉 ~ 善哉
回復

阿袁 發表於 2008-10-26 07:54:04 |顯示全部樓層
原帖由 RNW 於 2008-9-29 19:03 發表
山記有$30穿壠ping

到 e+ 都係唔明 ....... 山記係邊度 ? ... 咁上記又係邊度  ?      

回復

LEUK9884 發表於 2008-10-26 08:43:36 |顯示全部樓層
上X(X生) , 係室內運動場對面 !
回復

LEUK9884 發表於 2008-10-26 08:47:02 |顯示全部樓層
原帖由 RNW 於 2008-10-26 02:19 發表

我佛池悲;我都係救得一棵得一棵姐;其它睇你嘞師父;善哉 ~ 善哉

師父 ?? 我有老婆架 , 唔做師父得唔得呀?  
回復

C702 發表於 2008-10-26 13:05:05 |顯示全部樓層
RNW 感謝詳盡報告,搞到我腳痕痕!
Leuk 兄點解有老婆唔做得師父?
ps 我盆新瓶共用t5燈!

回復

阿袁 發表於 2008-10-26 16:00:26 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-10-26 08:43 發表
上X(X生) , 係室內運動場對面 !

好似唔多覺眼喎 ?   
回復

C702 發表於 2008-10-26 16:12:45 |顯示全部樓層
即是公厠(裝修中)對面的一間小鋪
回復

阿袁 發表於 2008-10-26 16:15:41 |顯示全部樓層
原帖由 C702 於 2008-10-26 16:12 發表
即是公厠(裝修中)對面的一間小鋪

哎 ....... 睇漏晒添喎 , 有機要昅昅        add12icon
回復

LEUK9884 發表於 2008-10-26 16:32:58 |顯示全部樓層
好雜不過多野睇 !
回復

RNW 發表於 2008-10-26 17:45:04 |顯示全部樓層
上記果兩棵新豬經查証係 N.bicalcarata x sibuyanensis,個豬兜橙橙紅紅咁幾靚
回復

LEUK9884 發表於 2008-10-26 17:50:25 |顯示全部樓層
你又想打佢主意??
回復