美花石斛(完)

作者: B17 發表于 2017-4-11 16:07:10
3363 53

****先到先得****

分享物品:        3份, 每份約10條
                        第四份開始排住隊先,剪完先知有幾多,無需急於入數,等通知

交收方法:        只限郵寄,郵遞風險,恕不負責
                        開完花才送出,預計要兩星期

重要事項:
.室外種植,蟲菌難免,曾落好年冬,請勿進食
.發帖後請即PM郵寄地址,並取得戶口號碼,否則申請會被取消
.收到戶口號碼後48小時內,將HK$5(郵費及包裝費)存入本人銀行戶口(HSBC),否則申請會被取消
.入數後請發帖或PM通知入數時間,請勿貼出收據
.收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受

開花照(只作參考)

現況

評分

查看全部評分

小紅楓樹 發表於 2017-4-11 16:17:29 |顯示全部樓層
1. 小紅楓樹 (thanks!)
回復

calvinlor 發表於 2017-4-11 16:18:27 |顯示全部樓層
2. Calvinlor (謝謝)
回復

TMSulcata 發表於 2017-4-11 16:35:48 來自手機 |顯示全部樓層
3. TMSulcata (謝謝, 期待~)
回復

洋蔥頭 發表於 2017-4-11 16:48:01 來自手機 |顯示全部樓層
4. 洋蔥頭(thanks!)
回復

HI-NAMASTE 發表於 2017-4-11 17:00:32 |顯示全部樓層

5. HI-NAMASTE (thanks!)
回復

ihoward 發表於 2017-4-11 17:07:00 |顯示全部樓層
6. ihoward (Thanks!)
回復

Emilyho 發表於 2017-4-11 17:09:36 來自手機 |顯示全部樓層
7.emilyho(謝謝)
回復

muchifun 發表於 2017-4-11 17:50:15 |顯示全部樓層

7.emilyho(謝謝)
8. muchifun, thanks
回復

B17 發表於 2017-4-11 17:51:41 來自手機 |顯示全部樓層

冇咁多貨,截咗先!

30條實有,頭3位先入數,其他人等通知
回復

B17 發表於 2017-5-1 15:47:00 |顯示全部樓層
包裝完,發覺都幾厚下不過好淋,推一推應該入到信箱,入唔到就要去郵局攞
回復

小紅楓樹 發表於 2017-5-1 16:44:54 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-5-1 15:47
包裝完,發覺都幾厚下不過好淋,推一推應該入到信箱,入唔到就要去郵局攞  ...

等收礼物
回復

B17 發表於 2017-5-2 14:15:36 |顯示全部樓層
全部寄出

Thanks!  發表於 2017-5-2 15:55
回復

eve3313 發表於 2017-5-2 21:52:41 |顯示全部樓層
遲了入來,請問還有得分享枝條嗎?
回復

B17 發表於 2017-5-2 22:30:11 |顯示全部樓層
eve3313 發表於 2017-5-2 21:52
遲了入來,請問還有得分享枝條嗎?

剩下來的糾纏不清,無法確定數量質量,有興趣就pm地址
回復

雙魚座 發表於 2017-5-2 23:06:35 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-5-2 22:30
剩下來的糾纏不清,無法確定數量質量,有興趣就pm地址

我都想排隊,可以嗎?
回復

B17 發表於 2017-5-2 23:23:34 |顯示全部樓層
雙魚座 發表於 2017-5-2 23:06
我都想排隊,可以嗎?

畀地址先,不過唔知有冇架
回復

eve3313 發表於 2017-5-3 03:42:29 |顯示全部樓層
B17 發表於 2017-5-2 23:23
畀地址先,不過唔知有冇架

先多謝你的分享!
我已pm了地址给你。
回復

dincat 發表於 2017-5-3 07:31:34 |顯示全部樓層
我都想排住先, 如數量不夠分配, 5條都夠繁殖
B17, 看圖是觀花品種, 不能食用, 我知道
回復

B17 發表於 2017-5-3 11:19:38 |顯示全部樓層
dincat 發表於 2017-5-3 07:31
我都想排住先, 如數量不夠分配, 5條都夠繁殖
B17, 看圖是觀花品種, 不能食用, 我知道 ...

地址

PMed, 多謝  發表於 2017-5-3 17:54
回復

123下一頁