西餅蛋糕巡巡巡

作者: Melb 發表于 2016-9-3 22:05:31
8592 64
Melb 發表於 2016-10-1 07:14:05 |顯示全部樓層

有時話人睇下食物, 食下少少甜野....人都會開心一點....花友覺得會係嗎?

同大家分享下市面的西餅蛋糕, 到底是食左覺心甜 , 定肉赤心痛呢??

西餅蛋糕巡巡巡

20160928_162039.jpg 20160928_162044.jpg 20160928_162049.jpg 20160928_162053.jpg 20160928_162059.jpg 20160928_162106.jpg 20160928_162113.jpg 20161010_112413.jpg
回復

Melb 發表於 2016-10-10 18:58:02 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20161010_111424.jpg 20161010_111457.jpg 20161010_111502.jpg 20161010_111508.jpg 20161010_111513.jpg 20161010_111519.jpg 20161010_111524.jpg 20161010_111529.jpg 20161010_111534.jpg 20161010_111539.jpg
回復

Melb 發表於 2016-10-10 18:58:13 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20161010_111552.jpg 20161010_111557.jpg 20161010_111603.jpg 20161010_112044.jpg 20161010_112049.jpg 20161010_112057.jpg 20161010_112101.jpg 20161010_112106.jpg 20161010_112153.jpg 20161010_112212.jpg
回復

Melb 發表於 2016-10-10 18:58:41 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20161010_112306.jpg 20161010_112311.jpg 20161010_112320.jpg 20161010_112339.jpg 20161010_112344.jpg 20161010_112409.jpg
回復

Melb 發表於 2016-10-10 18:58:51 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20161010_111045.jpg 20161010_111325.jpg 20161010_111334.jpg 20161010_111340.jpg 20161010_111353.jpg 20161010_111405.jpg 20161010_111411.jpg 20161010_111419.jpg 20161010_111347.jpg 20161010_111359.jpg
回復

Melb 發表於 2016-10-10 18:59:04 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20161010_112217.jpg 20161010_112221.jpg 20161010_112232.jpg 20161010_112237.jpg 20161010_112242.jpg 20161010_112247.jpg 20161010_112252.jpg 20161010_112257.jpg 20161010_112301.jpg 20161010_112226.jpg
回復

powergun 發表於 2016-10-11 09:47:57 |顯示全部樓層
依家好多餅店都唔比影相的
回復

Melb 發表於 2016-10-11 10:06:41 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-10-11 09:47
依家好多餅店都唔比影相的

但我就係咁影
回復

powergun 發表於 2016-10-11 10:16:39 |顯示全部樓層

証明超版大的江湖地位高
回復

Melb 發表於 2016-10-11 15:01:01 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-10-11 10:16
証明超版大的江湖地位高

係證明D人當我無到
回復

powergun 發表於 2016-10-11 15:03:14 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2016-10-11 15:01
係證明D人當我無到

你有超人力量嘛, 我地去就比人趕了
回復

Melb 發表於 2016-10-11 15:12:28 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-10-11 15:03
你有超人力量嘛, 我地去就比人趕了

邊個咁大膽?
回復

powergun 發表於 2016-10-11 15:14:55 |顯示全部樓層

個個都係啦, 我去影花墟都比人趕的
回復

Melb 發表於 2016-10-11 15:15:36 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-10-11 15:14
個個都係啦, 我去影花墟都比人趕的

係度公審佢
回復

powergun 發表於 2016-10-11 15:18:35 |顯示全部樓層

都係你去影啦, 你有頭有面唔同的
回復

Melb 發表於 2016-10-11 15:32:45 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-10-11 15:18
都係你去影啦, 你有頭有面唔同的

西餅蛋糕巡巡巡

20161011_122208.jpg 20161011_122213.jpg 20161011_122217.jpg 20161011_122223.jpg 20161011_122227.jpg 20161011_122231.jpg
回復

viviwong 發表於 2016-10-11 17:21:33 |顯示全部樓層

唔知啤酒果凍杯有無啤酒味/酒精呢?!定得個樣(造型)?!想食添。。。
回復

powergun 發表於 2016-10-11 17:36:49 |顯示全部樓層
viviwong 發表於 2016-10-11 17:21
唔知啤酒果凍杯有無啤酒味/酒精呢?!定得個樣(造型)?!想食添。。。  ...

想食就食啦, 但小心變肥肥

口痕痕一杯半杯唔怕 :P,個個星期去行山唔怕,唔清楚港島邊間餅店,要問江湖喵幫大C。。。=>人<=  發表於 2016-10-11 17:46
回復

powergun 發表於 2016-10-11 17:53:55 |顯示全部樓層
viviwong 發表於 2016-10-11 17:21
唔知啤酒果凍杯有無啤酒味/酒精呢?!定得個樣(造型)?!想食添。。。  ...
viviwong
口痕痕一杯半杯唔怕 ,個個星期去行山唔怕,唔清楚港島邊間餅店,要問江湖喵幫大C

原來你喜歡行山的, 可能係宇宙首富自己開的餅店來的, 你pm問下佢地址

問緊。。。。。:)  發表於 2016-10-11 19:44
: ) 根叔叔你多唔多同朋友仔家人行山架?!  發表於 2016-10-11 19:43
回復

Melb 發表於 2016-10-11 18:00:16 |顯示全部樓層
viviwong
口痕痕一杯半杯唔怕 ,個個星期去行山唔怕,唔清楚港島邊間餅店,要問江湖喵幫大C。。。=>人<=  發表於 13 分鐘前

行山影多D相來睇下呀
回復