西餅蛋糕巡巡巡

作者: Melb 发表于 2016-9-3 22:05:31
8566 64
Melb 發表於 2016-9-4 18:54:15 |顯示全部樓層
有時話人睇下食物, 食下少少甜野....人都會開心一點....花友覺得會係嗎?

同大家分享下市面的西餅蛋糕, 到底是食左覺心甜 , 定肉赤心痛呢??

西餅蛋糕巡巡巡

20160904_130532.jpg 20160904_130539.jpg 20160904_142725.jpg 20160904_142737.jpg 20160904_142749.jpg 20160904_142811.jpg 20160904_142826.jpg 20160904_143629.jpg 20160904_143638.jpg 20160904_142721.jpg
mayl12 發表於 2016-9-4 21:19:53 |顯示全部樓層
超人近來心情靚,與眾分享餅食 !!
Melb 發表於 2016-9-4 21:26:23 |顯示全部樓層
mayl12 發表於 2016-9-4 21:19
超人近來心情靚,與眾分享餅食 !!

係唔開心先想食JA
viviwong 發表於 2016-9-6 14:38:56 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2016-9-4 21:26
係唔開心先想食JA

http://jbledivelec.com/#/poolmoji-1/

睇下表情符號會否開心番啲?!
corina 發表於 2016-9-6 17:13:45 |顯示全部樓層
唔食蛋,所以好耐都無食蛋糕,真係唔知而家一件西餅要十幾二十幾元一件~
Melb 發表於 2016-9-6 20:35:15 |顯示全部樓層
viviwong 發表於 2016-9-6 14:38
http://jbledivelec.com/#/poolmoji-1/

睇下表情符號會否開心番啲?!

如果有得抄落用係園藝館就好了...

同園藝館管理人反映一下looo  發表於 2016-9-6 21:17
Melb 發表於 2016-9-6 20:35:33 |顯示全部樓層
corina 發表於 2016-9-6 17:13
唔食蛋,所以好耐都無食蛋糕,真係唔知而家一件西餅要十幾二十幾元一件~

係呀

愈來愈貴了
Melb 發表於 2016-9-12 21:25:55 |顯示全部樓層
有時話人睇下食物, 食下少少甜野....人都會開心一點....花友覺得會係嗎?

同大家分享下市面的西餅蛋糕, 到底是食左覺心甜 , 定肉赤心痛呢??

西餅蛋糕巡巡巡

20160911_170151.jpg 20160911_170157.jpg 20160911_170202.jpg 20160911_170208.jpg
Melb 發表於 2016-9-26 21:48:38 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20160921_172107.jpg 20160921_172112.jpg 20160921_172246.jpg 20160924_093542.jpg 20160924_093552.jpg 20160926_091119.jpg 20160926_091124.jpg 20160926_091129.jpg 20160926_091135.jpg
Melb 發表於 2016-9-26 21:48:47 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20160919_092131.jpg 20160919_092138.jpg 20160919_092145.jpg 20160919_092151.jpg 20160921_135647.jpg 20160921_135653.jpg 20160921_135657.jpg 20160921_135708.jpg 20160921_135747.jpg 20160921_135755.jpg
Melb 發表於 2016-9-27 19:27:45 |顯示全部樓層

西餅蛋糕巡巡巡

20160927_125247.jpg 20160927_125252.jpg 20160927_125257.jpg 20160927_125304.jpg
劍狼 發表於 2016-9-27 19:45:26 |顯示全部樓層
睇下好開心, 如果melb大請我食就更開心.
Melb 發表於 2016-9-27 20:05:51 |顯示全部樓層
劍狼 發表於 2016-9-27 19:45
睇下好開心, 如果melb大請我食就更開心.

HAHA

你想食邊件呢?
劍狼 發表於 2016-9-27 20:17:58 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2016-9-27 20:05
HAHA

你想食邊件呢?

全部一件.
Melb 發表於 2016-9-27 20:19:24 |顯示全部樓層

邊食到咁多呢

竟敢同喵伯伯玩玩吓,拉出去打屁股。。。。。。。XDDD  發表於 2016-9-28 17:32
講笑.  發表於 2016-9-27 20:20
八王爺 發表於 2016-9-28 15:21:09 |顯示全部樓層
好惡毒!搞到我好想食,但又唔食得!

(明)叫喵伯請客。。。。見者有份~: P  發表於 2016-9-28 17:39
點解唔食得嘅?_?  發表於 2016-9-28 17:36
外賣  發表於 2016-9-28 16:08
Melb 發表於 2016-9-28 21:40:27 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2016-9-28 15:21
好惡毒!搞到我好想食,但又唔食得!

點解唔食得嘅?_?
八王爺 發表於 2016-9-29 09:47:54 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2016-9-28 14:40
點解唔食得嘅?_?

糖尿病!每三個月都要去見專科,又要吃葯,不能吃甜和不可喝酒!

老人家,喺咁架。你地D後生仔,不能體會這種心情。
powergun 發表於 2016-9-29 16:18:33 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2016-9-29 09:47
糖尿病!每三個月都要去見專科,又要吃葯,不能吃甜和不可喝酒!

老人家,喺咁架。你地D ...

王爺係貴族, 是富貴病來的
Melb 發表於 2016-9-30 22:12:27 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2016-9-29 09:47

老人家,喺咁架。你地D ...

我都係老人家呀..

我都係老人家呀..  發表於 2016-9-30 23:49