作者: powergun 發表于 2016-7-1 14:35:29
1063 7

交收方法:  
郵寄:  
接受分享者請自備己貼上足夠郵資的回郵信封及硬盒給我, 請於信封面寫上網名及申請品.

面交:
星期一至五下午七點半左右太子MTR 或港島, 荃灣MTR沿線

注意事項:
1.  申請是否成功,本人有絕對決定權。
2.  未能於排隊後 24 小時內 PM 我取地址或商討交收方法, 當自動棄權。
3.  未能於排隊後 3 天內寄出回郵,未有寄出硬盒的當自動棄權。
4.  申請者請在信封上面寫上網名同申請物品資料,信封上如什麼沒寫一律打回頭。
5.  花友如未能郵寄己貼上足夠郵票的回郵信封,即當自動棄權。
6.  收到分享後,必須在帖中回覆確認。
7.  郵寄涉及風險,如有遺失及/或損壞本人恕不負責。
8.  植株並不完美, 本人不保證植物成功生長的。

請排隊:
1.

評分

查看全部評分

doko 發表於 2016-7-3 14:21:05 |顯示全部樓層
請排隊:
1.doko (me again)
回復

powergun 發表於 2016-7-3 14:53:07 |顯示全部樓層
doko 發表於 2016-7-3 14:21
請排隊:
1.doko (me again)

多謝賞面, 我重以為無人有興趣添
回復

紅豆包 發表於 2016-7-3 15:25:58 |顯示全部樓層
根爺種得好靚,仲好好生養
回復

powergun 發表於 2016-7-3 15:40:54 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2016-7-3 15:25
根爺種得好靚,仲好好生養

呢種好易種的
回復

紅豆包 發表於 2016-7-3 15:46:06 |顯示全部樓層

係呀,我都種過 ....呢隻植物,過濾二氧化碳好好添㗎
回復

powergun 發表於 2016-7-3 16:04:43 |顯示全部樓層
紅豆包 發表於 2016-7-3 15:46
係呀,我都種過 ....呢隻植物,過濾二氧化碳好好添㗎

無諗過呢樣野呀, 全部植物都係咁好的, 種到佢地靚靚我就滿足架啦
回復

doko 發表於 2016-7-5 15:40:37 |顯示全部樓層
收到了, 多謝power ching
回復