兜 Astrophytum asterias 種子分享 (完結)

作者: LeoChan 發表于 2016-6-23 11:07:09
4959 82

2016/06 採收,共 20 份,每份 3-5 粒

交收方法 : 郵寄, 請花友自備己貼上 $1.7 郵票的回郵信封及約 1寸 X 2 寸 塑膠ZIP袋, 匆寄膠盒

1. 接受分享者請PM我取地址。

2. 花友如未能於登記後5天內寄出回郵,資格即被取消,
   被取消資格者, 有可能會被公開名稱 "劣評", 影响日後參加其他分享機會。

3. 申請者請在信封上面寫上網名同申請物品資料,信封上如什麼沒寫一律打回頭。

4. 花友如未能郵寄己貼上 $1.7 郵票的回郵信封及塑膠ZIP袋,即當自動棄權。

5. 寄出回郵及塑膠ZIP袋後,接受分享者必須在帖中回覆確認。

6. 收到 '種子' 後,接受分享者必須在帖中回覆確認。

7. 本人不負責任何郵寄之風險。

8. 本人不保證種子發芽率。

9. 種子送出與否,本人有最終之決定權。

有興趣者,請在此排隊,謝謝 :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

評分

查看全部評分

michele1004 發表於 2016-6-23 11:21:21 |顯示全部樓層
1. michele1004, thanks.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

mksiaw 發表於 2016-6-23 11:22:55 |顯示全部樓層
2. mksiaw, thx
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

紅豆包 發表於 2016-6-23 11:29:09 |顯示全部樓層
3. 紅豆包 thanks❢
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

isoho 發表於 2016-6-23 12:00:18 |顯示全部樓層
4. isoho, 3q
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

grey1102 發表於 2016-6-23 12:02:20 |顯示全部樓層
4.Grey1102  (由於最近出trip,唔係HK 要7月2號左右先可以寄信封,如果樓主唔方便留俾我,麻煩取消我排隊~唔好意思~)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

如果樓主真的唔方便, 可寄埋比我先, 到時我同你再交收  發表於 2016-6-23 12:22
回復

powergun 發表於 2016-6-23 12:05:12 |顯示全部樓層
4.Grey1102  (由於最近出trip,唔係HK 要7月2號左右先可以寄信封,如果樓主唔方便留俾我,麻煩取消我排隊~唔好意思~)
5. powergun (thx)
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

isoho 發表於 2016-6-23 12:10:50 |顯示全部樓層

6. isoho, 3q...
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

iku109 發表於 2016-6-23 12:12:01 |顯示全部樓層
7. iku109 (thanks~)
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

wilan 發表於 2016-6-23 12:28:26 來自手機 |顯示全部樓層
有興趣者,請在此排隊,謝謝 : 1. michele1004, thanks. 2. mksiaw, thx 3. 紅豆包 thanks❢ 4.Grey1102  (由於最近出trip,唔係HK 要7月2號左右先可以寄信封,如果樓主唔方便留俾我,麻煩取消我排隊~唔好意思~) 5. powergun (thx) 6. isoho, 3q... 7. iku109 (thanks~) 8. wilan 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
回復

powergun 發表於 2016-6-23 12:31:45 |顯示全部樓層

8. wilan
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

grey1102
會唔會太麻煩GUN爺阿~~  

唔會, 舉手之勞吧了, 等樓主決定

唔該哂GUN爺~  發表於 2016-6-23 13:32
會唔會太麻煩GUN爺阿~~  發表於 2016-6-23 12:45
回復

viviwong 發表於 2016-6-23 12:33:43 |顯示全部樓層
8. wilan
9. viviwong (thanks~)
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

芝士寶寶 發表於 2016-6-23 12:36:08 來自手機 |顯示全部樓層
8. wilan
10. 芝士寶寶,謝謝!
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

BenLau 發表於 2016-6-23 12:38:36 |顯示全部樓層
grey1102 發表於 2016-6-23 12:02

勁啊!去邊度掃货啊?

去番工。。。。。。TT  發表於 2016-6-23 12:42
回復

powergun 發表於 2016-6-23 13:41:54 |顯示全部樓層

係咪要我代你取?

grey1102
GUN爺 michele大幫我寄埋LOL 唔洗麻煩你啦啦啦~~真係唔該哂

好呀, 慳返

點解根爺對其他花友咁好...但對我就成日串我既 ...>.<....  發表於 2016-6-28 14:25
GUN爺 michele大幫我寄埋LOL 唔洗麻煩你啦啦啦~~真係唔該哂  發表於 2016-6-23 13:59
回復

hiflower 發表於 2016-6-23 13:44:18 |顯示全部樓層
8. wilan
11. hiflower (tks)
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

michele1004 發表於 2016-6-23 13:47:53 |顯示全部樓層

灰大pm地址比我,幫你寄回郵比樓主

感謝大大~  發表於 2016-6-23 14:00
回復

AE380 發表於 2016-6-23 14:24:49 |顯示全部樓層
8. wilan
12.  AE380  (thanks ~~~)
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

rainwong 發表於 2016-6-23 14:36:25 |顯示全部樓層
8. wilan
13.  rainwong (thank you)
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

ai_amoeba 發表於 2016-6-23 14:41:35 |顯示全部樓層

8. wilan
13.  rainwong (thank you)
14. ai_amoeba (謝謝樓主 =D)
15.
16.
17.
18.
19.
20.
回復

12345下一頁