分享AV 333及Boo Man修葉(完畢)

作者: jimlwy 发表于 2016-5-23 16:01:58
2024 30

333 3份  (每份1片)
Boo Man 6份 (每份2片)

交收方法:  面交 (不作郵寄)
星期一至五6:30-7:30pm 紅磡或尖沙咀港鐵站
遲到超過十分鐘當作放棄交收。

注意事項:
1.        歡迎交換AV修葉/小苗
2.        花友交收時請自備購物袋
3.        送出與否,本人有最後之決定權
4.        如不能接受上述事項者請勿下帖子

Boo Man

Boo Man

評分

查看全部評分

cinq 發表於 2016-5-23 16:46:26 |顯示全部樓層
請問boo man 是什麼顏色, 圖我開唔到另我有AV修葉可交換

Boo Man是粉紫色  發表於 2016-5-23 16:56
jimlwy 發表於 2016-5-23 21:04:04 來自手機 |顯示全部樓層
cinq 發表於 2016-5-23 16:46
請問boo man 是什麼顏色, 圖我開唔到另我有AV修葉可交換

Boo man 是粉紫色的
cinq 發表於 2016-5-24 10:38:17 |顯示全部樓層
我有依種修葉可交換
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 10:38:40 |顯示全部樓層
cinq 發表於 2016-5-23 16:46

網上search到呢個圖
半重瓣~重瓣堇型花,亮的藍色皺折邊,上面的花瓣端有白色,或變異的綠色。
墨綠色葉,基本的尖葉型。半迷你型

資料來源: http://www1.se.cuhk.edu.hk/~hmleung/wordpress/
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 10:54:13 |顯示全部樓層
排隊:
1.
2.
3.

1. cinq (有修葉可交換)
2. ai_amoeba (有double happiness小苗交換, thanks)
3.
4.
5.
6.
jimlwy 發表於 2016-5-24 11:10:55 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 10:38
半重瓣~重瓣堇型花,亮的藍色皺折邊,上面的花瓣端有白色,或變異的綠色。
墨綠色 ...

應該就是這種!

我都不明白你們為什麼看不到圖? 是不是只有我才看到呢?

圖片現在看到了~  發表於 2016-5-24 14:43
cinq 發表於 2016-5-24 11:34:32 |顯示全部樓層
如今天交收, 可以嗎? 我會今天在尖沙咀
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 11:45:47 |顯示全部樓層
jimlwy 發表於 2016-5-24 11:10
應該就是這種!

我都不明白你們為什麼看不到圖? 是不是只有我才看到呢?  ...

奇怪呢, 我都看不到圖哦...
cinq 發表於 2016-5-24 11:48:00 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 10:38
墨綠色 ...

謝謝您哦, 我對AV認識太少............................
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 11:53:37 |顯示全部樓層
cinq 發表於 2016-5-24 11:48
謝謝您哦, 我對AV認識太少............................

我都係av新手炸, 多多指較~~~
jimlwy 發表於 2016-5-24 12:00:03 |顯示全部樓層
cinq 發表於 2016-5-24 11:34
如今天交收, 可以嗎? 我會今天在尖沙咀

好的, 請看PM.
idadacat 發表於 2016-5-24 12:19:10 |顯示全部樓層
我都睇唔到圖呀....想請問333又係咩色黎架?我上網搵唔到圖呀....唔該晒~
jimlwy 發表於 2016-5-24 13:02:08 |顯示全部樓層
idadacat 發表於 2016-5-24 12:19
我都睇唔到圖呀....想請問333又係咩色黎架?我上網搵唔到圖呀....唔該晒~

半重瓣至重瓣堇型花,粉紅色帶紫紅色, 花心中間較深色, 皺折邊。
YOYO 發表於 2016-5-24 13:16:12 |顯示全部樓層
1.
2.
3.

2. ai_amoeba (有double happiness小苗交換, thanks)
3. yoyo (little rick插葉BB苗 或 peppermint gril側芽BB苗可交換)
4.
5.
6.
Erry 發表於 2016-5-24 14:13:06 |顯示全部樓層
1.
2.
3.

3. yoyo (little rick插葉BB苗 或 peppermint gril側芽BB苗可交換)
4. Erry (謝謝分享!)
5.
6.
idadacat 發表於 2016-5-24 14:40:57 |顯示全部樓層
1. idadacat (有AV修葉/大天鵝小苗交換, 多謝分享)
2.
3.

5.
6.
jimlwy 發表於 2016-5-24 16:24:38 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2016-5-24 11:45
奇怪呢, 我都看不到圖哦...

我將網絡照片已改為上載照片了.
moonyue 發表於 2016-5-24 16:45:35 |顯示全部樓層
1. idadacat (有AV修葉/大天鵝小苗交換, 多謝分享)
2.
3.

5. moonyue (謝謝分享)
6.
ees 發表於 2016-5-24 20:00:53 |顯示全部樓層
2. ees (有purple lace修葉 交換,thanks)
3.

5. moonyue (謝謝分享)
6. ees (有 purple lace 修葉交換,thanks)
12下一頁