大岩桐小小苗以物易物!(第一次)修改日期及時間!!(完)

作者: PACO 发表于 2016-2-18 21:55:18
2689 13

由於是第一次作交換,所以如果有犯規之處請大家指點!謝謝!!

條件如下:
只限本星期六及日(20/2/2016 及 21/2/2016)交收
-星期六時間為早上9:00~11:00屯門至錦上路西鐵站,
-星期日時間為下午12:00~14:00屯門至錦上路西鐵站,可站內 / 外交收!(切勿遲到,否則列入黑名單!!)
-只換我需要嘅物品(詳情見下圖)
-全部是我由台灣買入種子所培,未開過花,不知是否對色!介意者勿參與是次活動
-因為是第一次試種,暫未掌握種植方法,所以是徒長多了!介意者勿參與是次活動
-未能確保是否會有虫,所以請自行決定消毒與否
-暫沒有後補!
-每人最多可每款換領一盆,先排先得!額滿即止!(本人有最終決定權)
-排隊者請PM我
-要自備環保袋
每一盆苗,可以用以下三款指定尺碼的花盆 或 盆底作交換,物品只要乾淨唔爛就可以!!

(1).每盆苗交換一個盆底(直徑:9.5cm)

(2).每盆苗交換一個中小型花盆(盆口:7.5cm,盆底部:5.5cm)

(3).每盆苗交換二個小型花盆(盆口:5.5cm,盆底部:3.5cm)

終於到所換小苗出場

A-白歡樂鈴 (http://www.igarden.com.tw/showroom/view.php?C=5627613)
1.

B-紫斑/紫點 (http://www.igarden.com.tw/showroom/view.php?C=5213743)
1.

C- 白底紫斑 (http://www.igarden.com.tw/showroom/view.php?C=5213734)
1.
2.
3.
4.
5.
6.

D.淡紫雙色 (http://www.igarden.com.tw/showroom/view.php?C=5213748)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

重申:暫沒有後補,先排先得,請自行排隊,額滿即止!!本人有最終決定權!!

cyamy 發表於 2016-2-20 14:13:49 |顯示全部樓層
有興趣換啊~
但我暫時只找到這款盆,唔知可不可以交換呢?
PACO 發表於 2016-2-20 17:57:17 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2016-2-20 14:13
有興趣換啊~

呢款都可以!你想要邊盆苗,自己排隊吖
cyamy 發表於 2016-2-20 20:31:14 |顯示全部樓層
PACO 發表於 2016-2-20 17:57
呢款都可以!你想要邊盆苗,自己排隊吖

呢款要幾多個才可換一盆啊?
PACO 發表於 2016-2-20 20:44:57 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2016-2-20 20:31
呢款要幾多個才可換一盆啊?

1換1就OK啦

好呀~多謝^^  發表於 2016-2-20 21:05
cyamy 發表於 2016-2-20 21:08:49 |顯示全部樓層
A-白歡樂鈴
1.cyamy

B-紫斑/紫點
1.cyamy
C- 白底紫斑
1.
2.
3.cyamy
4.
5.
6.

D.淡紫雙色
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
powergun 發表於 2016-2-20 22:54:54 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2016-2-20 14:13
有興趣換啊~

大岩桐你都岩呀?
cyamy 發表於 2016-2-20 23:06:01 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-2-20 22:54
大岩桐你都岩呀?

啱呀,我鍾意單瓣大岩桐的
powergun 發表於 2016-2-20 23:29:32 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2016-2-20 23:06
啱呀,我鍾意單瓣大岩桐的

單瓣大岩桐我都鍾意的, 我有一棵剛開花呀
cyamy 發表於 2016-2-21 18:57:16 |顯示全部樓層
已交收,多謝Paco
PACO 發表於 2016-2-21 23:11:16 |顯示全部樓層
cyamy 發表於 2016-2-21 18:57
已交收,多謝Paco

唔駛客氣!希望陸續有黎^^

加油!  發表於 2016-2-22 13:46
cyamy 發表於 2016-5-25 11:08:11 |顯示全部樓層
哈哈~~~好開心呀,有2份功課交啦~~~~
PACO 發表於 2016-5-25 16:50:00 |顯示全部樓層

嘩嘩嘩!!!!!!!!!!!!!!!!!你竟然仲早開花過我呀好鬼靚呀^^我都想有花睇呀
小節瓜 發表於 2016-6-1 15:40:11 |顯示全部樓層
請問仲有冇得換?
想換每款一盆

唔好意思,由於已生到十分醜樣及唔齊款,所以唔會考慮交換了!  發表於 2016-6-2 07:35