分享 - 姬秋麗 (多肉) 葉片 (完)

作者: Lipid 發表于 2015-10-14 16:05:53
2224 40

姬秋麗 葉片

前天不小心踫跌,甩了勁多葉子
如有意收養,請連回郵及入到信箱的硬盒子寄給我

暫5份,有意者請排隊 (視乎人數,並非先到先得)
1.
2.
3.
4.
5.

評分

查看全部評分

hiatus 發表於 2015-10-14 16:09:38 |顯示全部樓層
1. hiatus (多謝^^)
2.
3.
4.
回復

ihoward 發表於 2015-10-14 16:12:07 |顯示全部樓層
2. ihoward (thanks!)
3.
4.
回復

Masahiro 發表於 2015-10-14 16:15:23 |顯示全部樓層
3. Masahiro (thanks^v^)
4.
回復

pekklewin 發表於 2015-10-14 17:11:04 |顯示全部樓層
4. pekklewin, thanks
回復

Happyfamily@@ 發表於 2015-10-14 17:23:32 |顯示全部樓層
5. happyfamily@@ (thank you)
回復

LaiTsang 發表於 2015-10-14 22:42:03 來自手機 |顯示全部樓層
LaiTsang, 排後補。Thx.
回復

fruits 發表於 2015-10-15 07:25:49 來自手機 |顯示全部樓層
Fruits, 排後補 (thanks)
回復

Erry 發表於 2015-10-15 09:47:39 來自手機 |顯示全部樓層
Erry,排後補,謝謝*u*
回復

Lipid 發表於 2015-10-15 10:43:47 |顯示全部樓層

已通知下列花友寄出回郵和盒子
5. happyfamily@@ (thank you)

排後補的花友,如有多我會發消息給你(們),謝謝支持!
回復

LaiTsang 發表於 2015-10-15 21:52:06 來自手機 |顯示全部樓層
多謝楼主給我一個寄望。感激。
回復

BenLau 發表於 2015-10-16 02:37:19 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2015-10-14 16:09
2.

金鱼,勁啊

版主仲勁呀,遲d問你要葉片架:DDD  發表於 2015-10-16 11:15
回復

Melb 發表於 2015-10-20 10:37:19 |顯示全部樓層
路過支持
回復

Lipid 發表於 2015-10-20 20:00:23 來自手機 |顯示全部樓層
我已於 19.10 寄出給 ms tam & ms lau (sorry.... 我唔記得記下花友名),另收到郵局通知話我有兩件小郵包,我最快星6才可到取
回復

Masahiro 發表於 2015-10-20 22:57:02 來自手機 |顯示全部樓層
已經收到啦,多謝分享。
回復

yydreamy 發表於 2015-10-21 19:49:54 |顯示全部樓層
嘩!!! 咁多葉... 原來棵野一定勁大... 咁而家原來果棵仲有無得剩?
回復

Lipid 發表於 2015-10-23 12:01:06 |顯示全部樓層
pekklewin 發表於 2015-10-14 17:11

今日已寄出! Happy planting
回復

Lipid 發表於 2015-10-23 12:01:29 |顯示全部樓層
ihoward 發表於 2015-10-14 16:12

今日已寄出! Happy planting
回復

Lipid 發表於 2015-10-23 12:03:09 |顯示全部樓層

Review:

1. hiatus (多謝^^)             (not yet received box)
2. ihoward (thanks!)          (sent out on 23.10)
3. Masahiro (thanks^v^)    (completed)
4. pekklewin, thanks          (sent out on 23.10)
5. happyfamily@@            (completed)

啊。。。我星期二寄出左呀><  發表於 2015-10-23 13:00
回復

Lipid 發表於 2015-10-23 12:06:42 |顯示全部樓層
LaiTsang 發表於 2015-10-14 22:42
LaiTsang, 排後補。Thx.

有普通石蓮的葉片,你啱嗎?
回復

123下一頁