分享 班葉棗紅花插葉苗一盆 (完)

作者: connielaimf 發表于 2015-7-17 10:27:46
752 5

由於之前由花友芝士寶寶分享既插葉太健康,發左太多苗,公司已經不能再容納,現將其中一塊插葉苗成株分享出去,我仲未分苗,應該可以分出4-5棵苗
天氣太熱,不接受郵寄,只接受面交
若可於荃灣站交收可優先

注意事項:
1. 確認接受分享者請48小時內pm分享者交收時間及地點。
2. 收到分享後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
3. 本人對是次分享有最終決定權,包括取消分享。
4. 接受分享物品後,不可轉售和謀利,違反此原則者,將再不得在此接受分享。

評分

查看全部評分

iluvuboyz 發表於 2015-7-17 11:24:40 |顯示全部樓層

待小苗大d, 生多d根, 每棵小苗約有4~6片葉仔, 先分苗會比較安全喔~~~

powergun
快申請啦

吾申請住了....我公司都俾我種到爆棚了...

快申請啦  發表於 2015-7-17 12:09
回復

小魚茄 發表於 2015-7-17 11:39:39 |顯示全部樓層
排~~
1) 小魚茄

好呀,你可以係邊交收 ?? ^^  發表於 2015-7-17 11:52
回復

connielaimf 發表於 2015-7-17 11:51:20 |顯示全部樓層
我都知呀,但老闆下令唔比我種咁多盆,所以先睇下有無好心人收留佢   
回復

iluvuboyz 發表於 2015-7-17 12:40:25 |顯示全部樓層
connielaimf 發表於 2015-7-17 11:51
我都知呀,但老闆下令唔比我種咁多盆,所以先睇下有無好心人收留佢

甘希望佢快快搵到有心人啦~~~

申請小苗者, 最好都有冷氣環境種植比較好喔!!!~加油!!

搵到有心人啦 ^^  發表於 2015-7-17 12:42
回復

芝士寶寶 發表於 2015-7-17 14:17:23 來自手機 |顯示全部樓層
支持分享!^O^
回復