D. neocaledonica x aliciae

作者: sundewrex 发表于 2007-9-5 23:18:23
4744 6
Some roughly shots for sharing
I love them very much,and you?

D.x [neocaledonicaaliciae].jpg
D.x [neocaledonicaaliciae]2.jpg
D.x [neocaledonicaaliciae]3.jpg
sundewrex 發表於 2007-9-5 23:21:15 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-5 23:19 發表
Beautiful ~~

沒有閉氣,影得不好
sundewrex 發表於 2007-9-5 23:36:35 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-5 23:31 發表
我第日果支 105mm AF VR 就唔使閉氣嘞 ~

我冇幾內命,應該等吾到你影果D所為"靚"相
nick 發表於 2007-9-6 19:20:08 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-5 23:31 發表
我第日果支 105mm AF VR 就唔使閉氣嘞 ~

你估VR真係好勁架咩!
買埋ring flash 就真係唔洗閉氣啦!
sundewrex 發表於 2007-9-6 22:55:23 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-6 20:40 發表

你生乜呀 ~ 冇幾耐命 ?! D300 11 月出勒 ~

愛珠病
cross 發表於 2007-9-6 23:02:25 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-6 20:40 發表

你生乜呀 ~ 冇幾耐命 ?! D300 11 月出勒 ~

唔通我睇錯..
之前好似望到報紙有寫唔知邊樹有得買o既
nick 發表於 2007-9-6 23:14:18 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-6 20:39 發表

Ring Flash 我有, 用黎配我支 Minolta 100mm Macro, 但一用左 Ring Flash景深即刻打左個大折扣 ... D 色實到唔使恨, 用黎影D大件野仲好小小, 影毛呀, 死硬嘞 .. 所以我寧可用 VR 升三級光, 1/15 當 1/125 影都好過 ...

e~? 聽唔明tim, 整張來睇下好喎~?
M100 2.8影毛有問題乎??