免費分享無花果支條

作者: skchan 发表于 2015-1-16 20:14:14
4594 84
因為搬農莊,剪了幾十支無花果支條,有粗有幼,有興趣的朋友自行到以下地方取啦。有7支1cm粗青皮 及20支1cm粗,20支0.5一0.8cm粗左右的波姬紅,有興趣留你要的數量啦!每位最多3支啦。為方便大家計算有幾多剩,故留數量其他人可以計到有幾多支剩。因我只是放在朋友店,唔想麻煩朋友成日去數數量。

地址:旺角亞皆老街50號新輝大廈4樓,野幫xx在先達對面,樓下好多藥房

時間:每天1一7 點,星期日太忙,請別上去

評分

查看全部評分

carcheung 發表於 2015-1-16 20:15:44 |顯示全部樓層

1,carcheung 3款各1枝, 我星期六上去, 謝
carcheung 發表於 2015-1-16 20:16:07 |顯示全部樓層
多謝 我星期六上去
carcheung 發表於 2015-1-16 20:16:09 |顯示全部樓層
多謝 我星期六上去
skchan 發表於 2015-1-16 20:16:57 |顯示全部樓層
支條如圖案
芝士寶寶 發表於 2015-1-16 20:36:00 |顯示全部樓層

想要波姬紅謝謝
如果可以要三款各一支。謝謝!
萬龍 發表於 2015-1-16 20:45:54 |顯示全部樓層
3欵各1枝,謝謝!(我可星期六1時去)
KarenYum 發表於 2015-1-16 21:59:17 來自手機 |顯示全部樓層
3欵各1枝,星期六1時取,謝谢
sam 發表於 2015-1-16 22:08:04 |顯示全部樓層

1, carcheung : 3款各1枝,我星期六上去, 謝
2, 芝士寶寶 : 想要波姬紅謝謝, 如果可以要三款各一支。謝謝!
3, 萬龍 : 3欵各1枝,謝謝!(我可星期六1時去)
4, Karen Yum : 3欵各1枝,星期六1時取,謝谢
5, sam : 3欵各1枝,明天星期六取,謝谢!
sanly 發表於 2015-1-16 22:37:32 |顯示全部樓層
1, carcheung : 3款各1枝,我星期六上去, 謝
2, 芝士寶寶 : 想要波姬紅謝謝, 如果可以要三款各一支。謝謝!
4, Karen Yum : 3欵各1枝,星期六1時取,謝谢
5, sam : 3欵各1枝,明天星期六取,謝谢
6,sanly:  3欵各1枝,明天星期六取,謝谢
愛無名 發表於 2015-1-16 22:39:57 |顯示全部樓層
7。愛無名3款各1枝。謝謝
sanly 發表於 2015-1-16 22:40:40 |顯示全部樓層
5, sam : 3欵各1枝,明天星期六取,謝谢!
6, sanly: 3欵各1枝,明天星期六取  ,謝谢!
sanly 發表於 2015-1-16 22:41:40 |顯示全部樓層
Sanly :3欵各1枝,明天星期六取,謝谢!
crabcrab 發表於 2015-1-16 23:03:01 |顯示全部樓層

crabcrab: 3欵各1枝,明天星期六取,謝谢!
crabcrab 發表於 2015-1-16 23:06:23 |顯示全部樓層
好想要青皮,希望盡量可分配到,謝謝
skchan 發表於 2015-1-16 23:11:48 |顯示全部樓層
各位放心,我田仲有,如果無人成棵買,而我又有時間,都會再剪出來同大家分享,不過未知有冇時間剪。

感謝分享 ^^  發表於 2015-1-17 00:09
lokkwan 發表於 2015-1-16 23:14:39 來自手機 |顯示全部樓層
7. lokkwan: 3款各一枝,明天星期六取,謝謝。
lokkwan 發表於 2015-1-16 23:14:45 來自手機 |顯示全部樓層
7. lokkwan: 3款各一枝,明天星期六取,謝謝。
be753 發表於 2015-1-17 08:59:54 來自手機 |顯示全部樓層

7. be753 .3款各1支。。 星期六 取 謝謝
crabcrab 發表於 2015-1-17 09:06:26 |顯示全部樓層
7。愛無名3款各1枝。謝謝
8, crabcrab: 3欵各1枝,明天星期六取,謝谢!
12345下一頁