版主的禮物

作者: claudiatang 發表于 2014-10-27 09:56:36
438 6
昨天又收到不少禮物﹗謝謝版主..............

IMG_1680 (Medium).JPG
IMG_1688 (Medium).JPG
IMG_1689 (Medium).JPG
IMG_1690 (Medium).JPG
IMG_1691 (Medium).JPG
IMG_1692 (Medium).JPG
IMG_1693 (Medium).JPG
IMG_1694 (Medium).JPG
IMG_1696 (Medium).JPG
IMG_1697 (Medium).JPG
IMG_1698 (Medium).JPG
IMG_1699 (Medium).JPG
IMG_1700 (Medium).JPG

評分

查看全部評分

tonylhk 發表於 2014-10-27 10:06:16 |顯示全部樓層
好多好多精品, 快D養肥晒佢地... 嘻嘻
回復

claudiatang 發表於 2014-10-27 10:07:54 |顯示全部樓層
tonylhk 發表於 2014-10-27 10:06
好多好多精品, 快D養肥晒佢地... 嘻嘻

你也一樣啊﹗加油
你的肉肉落盆未?
回復

tonylhk 發表於 2014-10-27 10:09:37 |顯示全部樓層
claudiatang 發表於 2014-10-27 10:07
你也一樣啊﹗加油
你的肉肉落盆未?

琴晚整到好夜... 連盆都唔夠用... 只可將就佢地住埋一盆, 迫迫地住住先...
唔好意思呀~~~ Audrey, 等我買左新盆再分返一盆一棵
回復

claudiatang 發表於 2014-10-27 10:13:47 |顯示全部樓層
tonylhk 發表於 2014-10-27 10:09
琴晚整到好夜... 連盆都唔夠用... 只可將就佢地住埋一盆, 迫迫地住住先...
唔好意思呀~~~ Audrey, 等我 ...

昨晚我也是攪到很夜才眠。所以今日睡魔附體
回復

Audrey 發表於 2014-10-27 17:57:47 |顯示全部樓層
多謝收養佢哋。
請更新呀!
回復

Melb 發表於 2014-10-27 22:27:40 |顯示全部樓層
依棵好靚呀

回復